Scopul buletinelor biometrice – Armele psihotronice și modificarea conștiinței

cartile-de-identitate-biometrice4

Scopul buletinelor biometrice  este acela de a ne transforma în sclavi teleghidați, oricând la  dispoziția celui care ne controlează – adică fiara sau antihrist.

Cu  mulți ani în urmă, se transmitea din mână în mână un text tipărit, o avertizare a Părinților greci, în care se spunea textual: după ce vei  primi buletinul cu bandă electronic, vei fi înconjurat cu raze laser, și  vei fi controlat în totalitate de fiara de la Bruxelles.

În această dimineață,  căutând am aflat un text din care se relevă acest adevăr: anume până la  ce stadiu de evoluție a ajuns știința, pe care tot noi o folosim  împotriva noastră:

”Armatele  care au in arsenal arme cu ultrasunete si care pot modifica perceptiile  spatio-temporale ale inamicului  isi pot proiecta tintele direct in  halucinatie. Razele X concentrate auspra organelor vitale ale inamicului  il transforma pe acesta intr-un bolnav agonizand.  In Colorado s-au  desfasurat exercitii experimentale, un fel de paintball,  in care s-au utilizat tehnologii distale. Echipa inamica a fost  agresata timp de cateva minute cu bazooka acustica, cu proiectile  multidirectionale. Rezulatele au fost uimitoare. Dupa  30 de secunde soldatii s-au plans de junghiuri cardiace, de presiuni  insuportabile pe ficat, stari de voma si ameteala, diaree, organe  sexuale inflamate samd. Astfel, dupa ce inamicului i-au fost captate  datele neuronale (memoria, cunostintele, comportamentele), cu ajutorul  psihotronicii, aceste sunt introduse intr-un computer gigant care va  analiza si propune cele mai bune si eficiente metode de influentare sau  atac. Din aceasta perspectiva, omul va deveni asemeni unei retete de  mancare din care mai scoti un ingredient sau mai adaugi un condiment. ” Sursa AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *