VIDEO: Organele genitale, personaje principale într-un film de animaţie pentru copii

ORGANE GENITALE

Suedia este scandalizată de difuzarea pe un canal TV dedicat copiilor a unui scurt clip video în care organele genitale dansează şi cântă.

Versurile cântecului sună astfel: „Iată, Willie vine-n fugă fără pantaloni pe el… Twinkle e cool, crede-mă, chiar şi la doamnele în vârstă… Willie şi Twinkle, o gaşcă pe cinste!”.

Pretextul pentru această animaţie grotescă este educarea copiilor cu vârste între trei şi şase ani cu privire la propriul corp.

Clipul are peste patru milioane de vizualizări pe Youtube, dar părinţii scandalizaţi au comentat pe pagina de Facebook a emisiunii, întrebându-se de ce trebuie să înveţe copiii la o vârstă atât de fragedă despre organele genitale. Youtube a încercat să interzică accesul minorilor la filmuleţ, dar canalul de televiziune a reuşit să îi împiedice.

Clipul este o acţiune de promovare a unei emisiuni care va începe în curând la respectiva televiziune şi care va fi exclusiv dedicată organelor genitale.

Şefa de proiect la respectivul canal tv educativ pentru copii a comentat sarcastic, citată de ziarul The Guardian: „Hai să le ascundem copiilor până la vârsta de 18 ani că au vaginuri şi penisuri. Probabil că nu şi le vor găsi până atunci, iar după aceea, când o vor face, vor fi plini de vinovăţie şi ruşine”.

Sursa: stiripentruviata.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Vlad spune:

    Asta e culmea nebuniei! Nu ajunge ca le-au otravit mintile prin etica si istoria religiilor, acum doresc sa-i socheze si prin emisiuni cu conotatii sexuale, doresc sa faca o societate plina de exhibitori si exhibiti, unde copilul sa invete de mic actul de procreatie propriu-zis. Si ce rezulta din asta? O societate cu marea majoritate a adultilor ajunsi parinti la stadiul de minor? Din acest lucru ies doar niste psihopati antisociali nimfomani, care-si vor trai viata doar pentru aceasta placere infama! Sa nu mai vorbim de perspectiva teologica si morala crestina a lucrurilor! Papa chiar nu are de zis nimic? Inseamna ca Occidentul este pirdut cu totul, isi doreste ecumenism in vederea pacii, dar „dreptatea voastra trebuie sa prisoseasca”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *