”Acum două saptămâni Sfântul mi-a trimis şi bani”

pelerinaj-sfantul-nectarie

În aer, in tot locul si in tot minutul se simte prezenta Sfantului

Am promis Sfantului Nectarie ca voi povesti de fiecare data cand voi avea ocazia binecuvantarile, minunile si grija ce mi-o poarta mie si familiei mele. Multumesc din suflet Sfinte Nectarie.

Spre rusinea mea m-am intors la Dumnezeu doar dupa ce am fost diagnosticata cu o boala pe viata, si de cand am auzit de Sfantul Nectarie mi-am dorit sa ajung la Dansul in Eghina, si acum 2 saptamani Sfantul mi-a trimis si bani (am incasat o suma de bani care nu stiam si nici nu banuiam ca o sa-i primim vreodata) numai sa merg, numai sa-mi salvez sufletul. Nu pot reda in cuvinte ce simti acolo, eu deja visez sa ma intorc cat mai curand, efectiv in aer, in tot locul si in tot minutul se simte prezenta Sfantului care revarsa atata fericire , liniste , si ne binecuvanteaza cu minunile Lui, Pentru mine si familia mea viata ni s-a schimbat radical, pe langa faptul ca in fiecare zi ni se intampla ceva minunat prin care simteam grija Sfintului Parinte, pur si simplu am uitat ca sunt bolnava, Sfantul ne-a inmuiat sufletele si sper sa ne ierte Dumnezeu pacatele, familia mea s-a intors la Dumnezeu , intre timp am primit confirmarea ca voi fi acceptata la un curs de reorientare profesionala, ceea ce asteptam de un an de zile, sansa mea sa intru in sistemul francez, nu stiu ce se intampla cu diagnosticul, de acum inainte imi voi reface analizele si voi afla dar cel mai important este ca de acum ma simt bine, ca avem cel mai minunat prieten pe viata si as vrea sa spun tuturor sa nu deznadajduiasca , sa ceara ajutorul Sfantului si-l va primi negresit. Nu am cuvinte sa spun cat de minunat este Sfintul Nectarie,nu stiu cum sa multumesc dar va rog toti cei cu necazuri de orice fel , nu deznadajduiti, Dansul ne ajuta pe toti si mijloceste impreuna cu Maica Domnului la Fiul sau si la Tatal Dumnezeu iertarea noastra.

SANDA CORLAU (8.X.2013)

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. mihaela spune:

    Multumesc mult Sfantului Nectarie pentru ajutorul lui, s-a intamplat ceea ce mi am dorit de fiecare data. De fiecare data am primit ceea ce ii cerusem in rugaciuni.

  2. Rozi spune:

    Sfantul Nectarie m-a ajutat de multe ori in viata.Ii multumesc mereu, ma rog la el si-l port in inima.Nu ezitati sa-l chemati in ajutor. O va face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *