Asta se întâmplă când nu-l ai pe Dumnezeu! Povestea de viață a unui om ce a respins protecția divină

Vladimir era ferm convins ca minunile nu exista in viata. Era ateu. Dupa a doua casatorie, la varsta de 40 de ani, au inceput sa se intample minuni in toate cele trei locuinte pe care le-a schimbat cu sotia in rastimp de patru ani. In toiul noptii, se auzea brusc o bataie in noptiera.

Dupa ce o scotea in alta odaie, amutea. Timp de zece minute era liniste, dupa care zgomotul reaparea de la alta noptiera. Vladimir era neputincios sa faca ceva, sotia radea, pentru ca ea cunostea aceste lucruri, inca de la 15 ani. Zdranganeau geamurile. De sub podea razbatea un scartait si tiuit sfasietor, ca si cum cineva deschidea din rasputeri o usa grea cu balamalele ruginite sau un sipet vechi.

Sotia spune ca «el» ii alunga. In tot rastimpul vietii in comun – ce a durat ani – «el» nu-i lasa in pace pe cei doi soti. Odata Vladimir l-a vazut pe «el» cu proprii sai ochi si socoate ca a ramas in viata ca prin minune. S-au privit vreo 30 de secunde. Privirea «lui» te paralizeaza.

E cu neputinta sa respiri, sa te misti. Ii ramanea o singura aparare: ochii cui vor rezista mai mult. Privirea «lui» e patrunzatoare, inversunata, arzatoare. «El» s-a topit, retragandu-se in graba si intrand in perete, iar ochii ii disparura in ultimul rand. Vladimir a reusit sa-l examineze bine – pana la brau. Inaltimea sa fi fost de vreun metru si jumatate.

Fata alungita, uscativa, ochii mici, nasul subtire, alungit, lung, probabil, de vreo 8-9 centimetri. Urechile rotunde, obisnuite, latimea spetelor de aproximativ 30 de centimetri. In intregime acoperit cu o lana bruna.

In ultimul an al vietii in comun «el» ciocanea cu furie. Sotia ii spunea lui Vladimir ca nu-i asteapta nimic bun. Curand s-au despartit, dusmanindu-se reciproc. Dupa aceea, cand Vladimir traia deja singur, «el» a mai venit o data (si a disparut). Cu sotia s-au dus si miracolele.

Relatarea de mai sus ne arata clar ca oamenii neocrotiti de credinta si harul dumnezeiesc sunt lipsiti de aparare in fata necuratului.

sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *