AVERTISMENT: Judecata va veni asupra Statelor Unite ale Americii fiindcă e impotriva Legii Lui Dumnezeu!

statele-unite-ale-americii-5505

Judecata lui Dumnezeu va veni asupra Statelor Unite ale Americii, deoarece aceasta tara este impotriva Legii Lui. Dumnezeu si tot ceea ce se asociaza numelui Lui nu inseamna nimic pentru societatea americana”, a spus in deschiderea unei conferintei liderul evanghelic Franklin Graham.

El a fost „bombardat” cu o serie de intrebari legate de casatoriile gay, care reprezinta „noul trend” al Statelor Unite.

Biblia nu ne invata discriminarea, dar Cartea Sfanta este de asemenea destul de explicita in privinta homosexualitatii. Este foarte clara. Nu putem noi sa avem alt punct de vedere”, a spus reverendul.

Graham s-a pronuntat impotriva a ceea ce el considera a fi un „atac la morala” care influenteaza votul la alegerile electorale din SUA.

In aceasta privinta el a fost direct, sustinand ca legalizarea casatoriilor homosexuale reprezinta unul unul „marile esecuri” ale tarii, scrie Acontecer Cristiano.

Cand a fost intrebat de ce crede ca aceste casatorii intre homosexuali sunt o amenintare pentru societate, Graham a spus: „Sunt impotriva a ceea ce ne invata Dumnezeu. Si intotdeauna ceva care este deosebit de ceea ce ne invata Dumnezeu este un pericol pentru societate. Pot garanta acest lucru”, a raspuns el.

Graham a sustinut de asemenea ca oamenii care spun ca mariajul homo stabilizeaza societatea, sunt mincinosi.

Acest lucru este impotriva Legii lui Dumnezeu si slabeste nu numai societatea ci si pe noi ca popor. Asa ca e o minciuna daca ei spun ca stabilizeaza societatea”, a declarat reverendul.

In iunie 2015, dupa decizia Curtii Supreme a SUA de a legaliza casatoriile homosexuale, Graham a avertizat ca toti crestinii americani trebuie sa fie pregatiti pentru a face fata persecutiei:

Natiunea noastra are o problema spirituala si trebuie sa ne cerem iertare, trebuie sa ne pocaim deoarece cred ca judecata lui Dumnezeu va veni peste tara noastra”, mai spune Graham, conform portalului afirmativ.com.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *