De 25 de ani nu s-a bătut un cui! Şi acum vin ăştia care au terminat de furat ţara şi zic: „Averea Bisericii!” Averea bisericii mai trebuie jecmănită! Biserica este a îngerilor!

pr calistrat chifan

Oamenii s-au dus, generaţiile se duc, au rămas doar valorile eterne create de mintea umană. Nu suntem creaţi doar să consumăm! Trebuie să lăsam ceva în urmă, să nu trăim degeaba pe pământ. Secolul XX este dator lui Dumnezeu să lase ceva concret că s-a încheiat şi a început secolul XXI. Îmi spuneţi dacă din secolul XX din 1900 şi până în prezent în momentul în care vorbim noi, ce s-a creat din punct de vedere arhitectural şi bisericesc? Suntem obligaţi din punt de vedere bisericesc, pentru că nu s-a bătut un cui!

Ce au facut oamenii dupa revolutie? Şi-au făcut biserica în satul lor pentru că nu le dădeau voie comuniştii să facă biserici. De ce să nu aibă şi România ceva emblematic? Toată lumea invocă săracii şi foamea, dar pământul stă pârloagă şi nu este lucrat! Biserica este facută din leul săracului! Nu are biserica nici o vină ca PIB-ul României a fost tâlhărit şi jecmănit în ultimul hal, iar acum vin cei care au terminat de furat ţara şi zic: Biserica!!!Averea bisericii mai trebuie jecmănită!

Parintele Calistrat Chifan

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *