De unde apar oameni ca Vanga şi Nostradamus şi cum de pot cunoaşte viitorul sau trecutul?

Baba vanga si nostradamus

Nu e nimic deosebit în aceasta. Mulţi oameni care stau de vorbă cu cineva pot spune ce fel de om este acesta şi ce ar putea să facă în viitor. Pentru aceasta nu e nevoie de darul proorociei, ci de experienţă de viaţă. Aşa că demonii pot prezice multe, dar nu înseamnă că ei ştiu multe cu adevărat. Ei nu ştiu nimic despre sfârşitul lumii.

Pot oare demonii să ne citească gândurile?

– Nu, nu pot, dar ar putea să le afle. Când ne sugerează ceva, se uită bine la noi, ne ghicesc reacţia – ceea ce gândim la cele sugerate – şi acţionează în consecinţă. Dacă le vom accepta imediat sugestia, atunci demonii ne-au prins, ştiu cum gândim şi ne atacă aşa în continuare. Demonii au o experienţă uriaşă…ei îşi dau seama imediat ce păcat îl poate doborî pe un om anume.

De aceea, omul care nu vorbeste mult despre el, nu descoperă firea lui, nu este atât de vulnerabil. Demonii nu ştiu ce gândeşte şi cum poate fi ispitit. (Convorbiri cu Parintele Ambrozie)

loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

 1. CalutuTamara spune:

  Cred ca nu este neaparat sa mergi la biserica ca sa te rogi. Fiecare dintre noi avem acasa un loc ”coltisor” mai retras, unde ne putem ruga, atunci cand simtim nevoia sa fim singuri fata in fata cu Dumnezeu…Rugaciunea este mai puternica cand nu vezi pe nimeni decat chipul lui Dumnezeu;)))

  • Pavel spune:

   Doamna Tamara, atunci cand te doare sufletul mergi la Biserica, sa te tamaduiesti, mergi la un preot sa iti faca o rugaciune de sanatate, mergi sa te spovedesti etc
   Asa cum atunci cand te doare ceva mergi la doctor neasteptand sa te vindece doctorul ramanand acasa, asa este si cu casa Domnului…cand va doare sufletul mergeti la Biserica…Iisus Hristos cand se intalnea pe cale cu cei bolnavi, le spunea mergeti si aratati-va preotilor…la nimeni nu a spus stai acasa, ca Dumnezeu e si la tine acasa…Multa sanatate

 2. Ada spune:

  Ce prostie …nu e suficient sa te rogi acasa. Spunea un parinte ca in atmosfera exista milioane particule de H2O, totusi atunci cand ne este sete nu ne putem satura cu apa din atmosfera ci mergem la izvor, ca sa ne potolim setea. Asta este si Biserica, aici ne spovedim aici ne impartasim, de aceea a zis Mantuitotul , „cine va bea din apa pe care i-o dau Eu nu va înseta în veac”…asa ca nu va pacaliti..Doamne ajurta !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *