Diavolul a căzut din cer și există! Bântuie pe pământ cu toate slugile lui, cu toți slujitorii lui și cu toată lucrarea lui

parintele-calistrat

Sunt ferm convins ca sunt oameni care atunci cand le spui ca exista diavol rad sau isi dau coate.

” – Asta in secolul XXI vine sa-mi spun mie ca exista diavol?” Entitatea respectiva, fie negativa, fie demonica, ea exista! In momentul in care te-ai trezit cu un punm in cap in miezul noptii cand dormi, sau aruncat de pe pat, sau sufocat, atunci ai un horror personal, care te indeamna din prima…. urgent la rugaciune. Si primul semn este sa-L cauti pe Dumnezeu. De ce? Ca sufletul din tine e de natura divina!

Parintele Calistrat Chifan 

loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. dany spune:

    sunt ateu dar e pacat de restu sa-i prostiti asa

  2. pop violeta ,Oradea spune:

    exista ,chiar eu am personal am trecut prin asa ceva ,ne-am mutat intr-o locuintza unde murise barbatul casei de cancer iar femeia lui se mutase in Ungaria cu fiul lor ,iar decedatul nu parasise cu sufletul locuintza in care locuim si azi, am fost lovita in timpul somnului in repetate noptii de-a lungul unei saptamini intregi si cum aveam copil mic cam la 3-4 anisori si el ,copilul se chinuia in somn ,am luat copilul sa-l duc la baie ,am zis poate ca-i trebuie copilului la baie, de schiauna si pe coridor ,catre baie., statea un barbat ,de statura mijlocie ,inbracat in costum si cu palarie.privea in camera mica ,eu vazidu-l am inceput sa urlu hotii.dar el se evaporase ,am chemat 3 preoti de la biserica noastra din cartier si au facut sfintirea casei si sfintul maslu pe noi cei ai casei si asa ca am scapat de bataiile a acelui spirit ratacit ,care se legase de casa si a uitat sa mearga -n lumina ,D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace, Amin!

  3. Mandru ca sunt ortodox spune:

    Dany esti ateu dar mare pacat este sa fii si ateu si prost.. Urata combinație..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *