Ecumenismul declară război dumnezeirii Domnului nostru Iisus Hristos

Ecumenismul

De ce sa ne miram de pozitia aceasta a CMB (Consiliul Mondial al Bisericilor) atata timp cat se stie ca ecumenismului nu-i pasa cu adevarat de crestinism?

Dovezile care scot la vedere aceste adevaruri se inmultesc pe zi ce trece. Miscarea ecumenica este interesata de a pune la cale o impreuna vietuire si lucrare a oamenilor care se gaseste departe de Evanghelie. Ea vorbeste de imbunatatirea societatii chiar daca in acest vis adevarul se pierde. Urmareste si cultiva un amalgam. Ca atare, astazi vedem cum miscarea ecumenica isi face loc printre crestini si evrei. Vrea sa-i faca pe crestini ca masonii care, cu aceeasi usurinta, spun „Domnul nostru Iisus Hristos” si „Domnul nostru Buda”.

La una dintre intalnirile pe plan local ale Consiliului Bisericilor, ce a avut loc la Boston, pastorul unitarian ce a fost prezent acolo a cerut ca numele lui Iisus Hristos sa nu mai fie pomenit nici macar o singura data la astfel de intalniri, pentru a nu se simti jigniti membrii „Bisericii” lui care sunt deisti (DEISM: Orientare filozofică-religioasă din sec. XVII-XVIII, care recunoștea existența lui Dumnezeu numai ca o cauză primară, impersonală a lumii, negând ideea întruchipării lui Dumnezeu într-o persoană și teza intervenției acestuia în viața naturii și a societății)

Adica participantii la miscarea ecumenica au ajuns sa-l renege pe Hristos prin tacere si sa accepte ca sunt lipsiti cu desavarsire de lumina adevarului!Atunci care este Dumnezeul in care cred ecumenistii? Evanghelistul Ioan spune ca „Tot cel care il neaga pe Fiul, nu-l are nici pe Tatal” (1 Ioan 2, 23).Cel care il respinge pe Tatal si pe Fiul, acesta este antihristul (Ioan 2, 22).Prin ce se deosebeste atunci ecumenismul de evreo-masonerie? Amandoua au, in cele din urma, aceeasi invatatura. Toata invatatura evreo-masoneriei nu este altceva decat o respingere a lui Iisus Hristos, ca Dumnezeu si Mantuitor al lumii.Aceasta negare prin tacere a lui Iisus Hristos, practicata de ecumenism, dovedeste un lucru important: ca ecumenismul, fie pe baza unui plan, fie ca nu, s-a alaturat invataturii evreilor, care cred ca Mesia nu a venit inca si ca El trebuie asteptat.Prin negarea tacita a dumnezeirii lui Hristos este servita propaganda evreo-masonica si planul antihristului, care nu urmareste altceva decat zdruncinarea credintei crestinilor in Mantuitoarul Hristos si nimicirea lucrarii lui Dumnezeu de mantuire a omului.

Arhim. Haralambie D. Vasilopoulos – ECUMENISMUL FARA MASCA

loading...

De asemenea, ai putea dori...

7 răspunsuri

 1. Teodor Arseni spune:

  N-ai inteles ce inseamna ortodoxia..

 2. CATANAS ROBERT spune:

  desi a venit lumina in lume oamenii au iubit m ai mult intunericul

 3. Gabriel spune:

  ortodoxia inseamna „indreptare”. Problema se pune in felul urmator; „Indreptare”, dar dupa ce ? Dupa ce spune Biblia sau dupa ce spune ceva persoane care doresc sa stranga oameni in jurul lor pe care sa-i conduca dupa cum spun ei. Aceste lucruri se fac atunci cand oamenii se organizeaza impotriva Cuvantului, adica trec peste ceea ce spune Biblia si Ultimul Cuvant este „ce spun ei”, cand acesta ar trebuii sa apartina Lui Dumnezeu. Ei se cred „Absolutul”, organizatia, Dumnezeu nu a spun niciodata ca noi trebuie sa ne punem o denumire inafara alta decat crestini. Deci sa fim crestini si-atat, fara vreo alta terminologie gen: crestin ortodox, crestin catolic, crestin reformat, crestin penticostal. Dumnezeu a lucrat cu fiecare, dar cand oamenii sau organizat Duhul Sfant s-a separat de acolo. Unitatea standard de masura este Biblia, noi „masuram”dupa Biblie, daca cineva spune ceva si aceasta nu este in conformitate cu ceea ce spune Biblia, aceea nu este de la Dumnezeu, oricine ar fii acela ! Ap. Pavel a spus „Sa fie anatema daca cineva va spune altceva decat ceea ce spune Biblia”. Sa fie blestemat cel ce predica o alta Evanghelie, decat ceea ce a predicat el (Pavel). Luati aminte ca nu e de joaca cu astfel de lucruri. Dca nu cunoasteti, mai bine nu va bagati. Asteptati ca Dumnezeu sa va descopere, binenteles daca-i cereti Lui Dumnezeu. Dumnezeu se descopera la cine vrea si se ascunde de cine vrea. EL este Suveran prin faptul ca face ce vrea fara sa de-a socoteala cuiva. Pricepeti voi asta ? Dumnezeu sa va Binecuvanteze !

 4. Mira spune:

  Gabriel…
  Cand Apostolii s-au organizat si au ales un anumit nr de persoane, diaconi, prezbiteri etc Duhul Sfant a fost prezent si a dirijat alegerile pentru o buna organizare a primei Biserici pentru ca Propovaduirea si Adunarile fratilor si surorilor sa se faca în ORDINE SI DISCIPLINA …iar Dumnezeu a Binecuvantat Biserica Primitiva sau Prima Biserica …

 5. Daniel spune:

  Arhim. Haralambie D. Vasilopoulos a pus degetul pe rană! Este adevărat, ecumenismul neagă Dumnezeirea lui Hristos, acesta este scopul fundamental al acestui tăvălug așa-zis spiritual! Domnul Hristos este Dumnezeu! Iar lucrul acesta doare adânc în mințile bolnave robite, atât de ”științific”, de duhul lui antihrist! Zilele acestea l-am mărturisit pe Fiul Lui Dumnezeu înaintea unui kabbalist elvețian, care predă cursuri de coaching și formare pe piața elvețiană a muncii! La auzul acestui nume a devenit negru, toate puterile îl părăsiseră, toată stăpânirea de sine, siguranța sa… Totul se năruise! De ce? De ce, dacă Hristos este doar o poveste, de ce dă ea în vileag, imediat, ura pentru Hristos? Dacă Hristos este doar o poveste cu un iluminat budic, de ce stârnește ea mânia tuturor acelora care spun că este doar o poveste? De exemplu, povestea Harap Alb, stârnește ea ura acelora care știu prea bine că este vorba doar despre un basm? A urî un basm, înseamnă să fii cel puțin nebun, dacă nu cumva mai grav! Însă tocmai ura acestor indivizi ne spune ceva: Hristos este Viu, Hristos este Dumnezeu!

  Felicitări pentru articol!

 6. Ioan Opris spune:

  Anticristul este cel ce neagă că Iahshua este EmanuEL,adică Însuși Dumnezeu,Tatăl în chip de Om,de Fiu! Fiul este Chipul ,Persoana Tatălui. De aceea,Iahshua este Sfântul lui Israel,nu a doua persoană din sfanta treime!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *