INCREDIBIL: Așa arată România la frontiera cu Ucraina. Pădurile au fost rase!!! Imagine din satelit

frontiera-cu-Ucraina-768x466

Ce vedeți în această imagine oferită de AgentGreen.ro este ceea ce se poate vedea astăzi la frontiera Maramureșului cu Ucraina, granița fiind trasată cu o linie galbenă. În partea ucraineană – păduri, în partea românească – dezastru ecologic. Lăcomia fără margini a celor care și-au propus să se îmbogățească din tăierea pădurilor (și au și reușit), mai toți cu conexiuni în politica mizerabilă din România, nu a avut nicio reținere. Au ras tot! După ei, Dumnezeu cu mila!

Dacă în Ucraina pădurile sunt încă intacte, statul interzicând exportul de molid și pin, la noi nu există nicio limită și aproape nicio obligație. Corupția este uriașă și doar dacă DNA-ul intră serios în afacerile cu păduri vom mai salva ceva.

Rețeta, aplicată de toți mafioții, a fost mulți ani următoarea: 1. Ai primit un teren cu pădure pe propria firmă, cu drept de exploatare. 2. Razi tot și imediat după aceea închizi firma ca să nu trebuiască să împădurești zona defrișată (așa cum obliga legea). 3. Îți faci altă firmă. 4. Primești un teren pe noua firmă, cu drept de exploatare. 5. Razi tot și imediat după aceea închizi firma ca să nu trebuiască să împădurești zona defrișată. 6. Repeți rețeta la nesfărșit…

Desigur, o astfel de schemă de prăduitor fără scrupule nu putea fi aplicată dacă instituțiile implicate nu ar fi fost corupte până în măduva oaselor, iar unii dintre reprezentanții lor parte la jaf.

paduri-romania-ucraina

La granița cu Ucraina – județul Suceava

Și ca să nu fie prea evident pentru „prostimea” care se plimbă prin țară, pentru cei care iubesc natura și ar fi fost sensibili la această crimă, bandiții din industria lemnului au avut grijă să taie pădurile care nu se văd din șosea sau de pe linia ferată, pentru ca lumea nici măcar să nu bănuiască dimensiunea dezastrului.

Evident, acești nemernici trebuie opriți, trebuie să li se confiște averile și să intre la pușcărie. Vorbim de un atentat la siguranța națională de care TREBUIE să se ocupe DNA-ul! Să sperăm că nu e prea târziu!

Daniel Roxin – cunoastelumea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Sorin spune:

    Se plang ca-i iau apele!Dumnezeu sa ma ierte dar………..!

  2. Zburatorul spune:

    Sorin nu „prostimea” face defrișările, aici capii sunt in pozițiile cele mai înalte în parlament și partide. Lemnul este transformat în rumeguș și transportat in Ucraina pt fabricarea de pal foarte intens utilizat in industria mobilei. Este o întreagă rețea aici. Să speram doar ca cei care pot se vor implica cât mai urgent in stoparea acestui fenomen devastator pt țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *