ÎNGROZITOR. Fiecare părinte trebuie să vadă asta!

aaa

Viaţa cotidiană e atât de solicitantă în zilele noastre că uneori se întâmplă ca unii părinţi să facă acte involuntare şi de multe ori necugetate pe care le-ar putea regreta pentru totdeauna. Printr-o experienţă tragică de viaţă ca cea din filmul prezentat nu ar trebui să treacă nimeni!

Compania Red Productions a reconstituit într-un film educativ pentru părinţi o întâmplare de acest fel, de data aceasta fără consecinţe tragice. În film putem vedea ce se poate întâmpla cu un copil mic lăsat în maşină 15 minute în parcarea unui supermarket într-o zi caniculară. Mama copilului a crezut că va reveni foarte repede alături de el şi că nu-i va lua prea mult timp să cumpere cele necesare.

Extrem de trist însă, deoarece timpul petrecut de mama copilului în supermarket a fost mai mult decât suficient pentru ca micuţul să fie în pericol de a-şi pierde viaţa. Şi poate nu ar fi fost atât de lung dacă neprevăzutul nu ar fi concurat la acest lucru: mai mult timp pentru găsirea produselor de pe lista de cumpărături, întâlnirea neaşteptată cu o prietenă şi nu în ultimul rând, aglomeraţia inevitabilă de la casa de marcat.

În schimb, în maşina de afară temperatura creştea destul de repede într-un timp foarte scurt. Se spune că dacă în aer temperatura este de 26 grade Celsius, în interiorul unui autovehicul lăsat în soare aceasta poate ajunge chiar şi până la la 45 grade Celsius în doar 10 minute, ceea ce pentru un copil atât de mic este epuizant şi chiar la un pas de a-şi pierde viaţa.

Acest film se doreşte a fi o lecţie pentru părinţii care nu realizează în ce pericol îşi pun copiii în situaţii similare. Din fericire, sfârşitul acestui film aduce o undă de speranţă pentru micuţ, deoarece au existat oameni cu spirit civic şi care au recurs la metode extreme pentru salvarea copilului până la sosirea organelor abilitate… poliţia şi ambulanţa.

Sursa text: livebiz.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *