”Mă auzi tu, Doamne?” Pentru mulți dintre ”eroii necunoscuți” aceasta a fost ultima scrisoare

soldat-inainte-de-atac

Mă auzi Tu, Doamne? Nu Ți-am vorbit niciodată, dar acum vreau să mă închin Ție. Știi că din fragedă copilărie mi s-a spus că nu exiști, iar eu eram așa de prost, încât am crezut.

N-am avut niciodată conștiința frumuseții creației Tale. Astăzi, deodată, văzând adâncul nemărginirii, acest cer înstelat deasupra mea, mi s-au deschis ochii. Uimit, am înțeles lumina lui.

Cum am putut fi atât de groaznic de înșelat? Nu știu, Doamne, dacă îmi întinzi mâna, dar eu Îți încredințez această minune și Tu vei înțelege: în străfundul acestui iad teribil, lumina a izbucnit în mine și Te-am văzut.

La miezul nopții vom ataca, dar nu mi-e frică, Tu ne privești. Ascultă! Se dă alarma. Ce voi face? Îmi era așa de bine cu Tine.

Vreau să-Ți mai spun ceva: Tu știi că lupta va fi grea. Poate că în noaptea asta voi bate la ușa Ta. Cu toate că nu Ți-am fost niciodată prieten, îmi vei da voie să intru când voi sosi?

Dar nu plâng, vezi ce mi se întâmplă, mi s-au deschis ochii! Iartă-mă, Doamne! Plec și nu mă voi mai întoarce, cu siguranță, dar, ce minune! Nu mai mi-e frică de moarte!

sursa: sfintiiarhangheli.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *