Mare ATENȚIE! Nu vă mai puneți copiii pe Facebook! (citiți și răspândiți!)

fetita-copil

Un necunoscut, o necunoscută îți trimite o cerere de prietenie pe Facebook. Nu știi cine e, dar fotografia de profil e drăguță, așa că-i accepți cererea.

Este prima zi de școală a fetiței tale. Arată atât de adorabilă în noua sa uniformă, încât nu reziști ispitei și-i faci o fotografie pe care s-o pui pe Facebook, s-o vadă familia și prietenii.

Desigur, tot din entuziasm, îți dai check in și la școala ei.

Între timp, prietenul necunoscut pe care l-ai acceptat, salvează poza fetiței și o trimite către alți 60 de prieteni, cu textul:

<< Fată caucaziană, 5 ani, păr castaniu, ochi negri. Costă 5,000$ >>

Nu doar că i-ai indicat traficantului de copii cum arată fetița ta, dar i-ai comunicat și unde învață (dând check in). practic, i-ai servit-o pe o tavă.

Iar când te-ai dus s-o iei de la școală, micuța ta n-a fost de găsit.

Nici nu știi că fetița ta i-a fost vândută unui pedofil de 43 de ani chiar înainte să pleci din fața școlii și că ea acum este în drum spre Africa de Sud, legată la ochi și plângând pentru că un om pe care nu l-a văzut niciodată a luat-o de la școală, și ea acum nu știe unde i-s părinții, unde va fi dusă și ce i se va întâmpla.

NU MAI ADĂUGAȚI LA PRIETENI PERSOANE NECUNOSCUTE.

ȘI NU MAI PUBLICAȚI PE FACEBOOK TOTUL DESPRE VIAȚA VOASTRĂ.

ȘI EVITAȚI SĂ FOLOSIȚI FOTOGRAFIA COPILULUI LA POZA DE PROFIL.

Dați mai departe, să se trezească mai multă lume…

Articol relatat de portalul robintel.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. M.S. spune:

    Cred ca situatia de mai sus este posibila in lumea a treia. In societatea occidentala copii nu sunt dati decat parintilor sau persoanelor autorizate de parinti, cu buletinul in mana. Astfel de articole cred ca sunt o exagerare a unor situatii scoase din context.

  2. Cintya spune:

    Este si ceva adevar ….dar sa fim sinceri….Iti faci pagina privata si accepti doar persoanele cunoscute….Din pacate raul ne pandeste de peste tot nu doar de pe paginile de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *