Ne piere neamul, ne piere identitatea – AVERTISMENTUL UNUI PREOT, ORGANIZATOR AL MARSULUI ANTI-AVORT

maini-picioare-copil

Peste 500 de buzoieni și câteva zeci de preoți au pornit într-un marș al tăcerii, după ce s-au adunat și s-au rugat în incinta Catedralei Sf. Sava. Acțiunea a culminat cu un popas în fața Maternității, prilej cu care participanții au spus ”Tatăl Nostru”, pentru pruncii nenăscuți.

La 13.30, alaiul de credincioși a plecat din fața catedralei Sf. Sava pe traseul care a fost parcurs și anul trecut: Bd. Unirii, Arhiepiscopie, Strada Sava Gotul, Platoul Dacia şi, apoi, Maternitate. Aici, au fost aprinse lumânări şi s-a rostit rugăciunea Tatăl nostru.

”Astăzi în municipiul Buzău are loc un marș pentru viață, cum de altfel se face în toată țara cu binecuvântarea Arhiepiscopului Ciprian. Acest marș al vieții are ca mesaj clar acela că vom pieri ca neam dacă nu vom pune capăt avorturilor, al cărui număr este impresionant, peste 22 de milioane, având în vedere că la ora actuală în România mai suntem 19,7 milioane de oameni. Ne piere neamul, ne piere identitatea. Biserica ortodoxă face acest marș pentru a atrage un semnal de alarmă față de acest genocid”, a declarat preotul Mihail Milea, organizatorul evenimentului, conform stiridebuzau.ro.

”Marșul pentru viață”, de încurajare a nașterilor, a fost organizat cu girul ÎPS Ciprian Câmpineanu, arhiepiscop al Buzăului și Vrancei.

 Articol relatat de portalul nationalisti.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *