O bătrână de 72 de ani, condamnată la 4 ani de închisoare pentru o găină. Cea mai „grea” pedeapsă din dosarul Microsoft e de trei ani

batrana

O bătrână de 72 de ani din Focșani a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu executare, pentru că ar fi dat mită o găină și suma de 1.000 de lei unei persoane pentru a-i angaja o rudă în spital, scrie activenews.ro.

Inculpată pentru trafic de influență, femeia se plimbă prin tribunale de 17 ani. Până acum, bolile au fost cele care au ținut-o pe femeie departe de închisoare: hepatita dar și cancerul au fost afecțiunile care i-au înduplecat pe procurori să amâne executarea pedepsei, informează Antena 1.

Femeia a cerut clemență inclusiv președintelui țării, dar nu a primit-o. În dosarul Microsoft, procurorii au afirmat că statul a fost prejudiciat cu aproape 27 de milioane de euro, mita fiind de 60 de milioane de euro.

Cea mai mare pedeapsă din dosarul Microsoft a primit-o fostul primar al Municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan. Acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, deoarece nu și-a recunoscut fapta. Ceilalți inculpați au primit câte doi ani de închisoare.
Secțiuni: JUSTIȚIE PRIMA PAGINĂ ȘTIRI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Mihai spune:

    Cumplit. Sper ca biata bătrânică să fie lăsată în pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *