Oamenii sunt ÎNGROZIȚI. Sunete ciudate din CER pe tot globul! – VIDEO

zgomote_ciudate

“Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii si noi vom fi schimbati” – Corinteni 15:52.

Zgomote bizare baga in sperieti omenirea. In mai multe colturi lumii au fost inregistrate sunete ciudate, asemanatoare zgomotelor produse de instrumente muzicale dezacordate. Oamenii de stiinta nu au vreo explicatie, scrie romaniatv.net.

Sunetele ciudate au fost auzite peste tot in lume. Canada, Ucraina, SUA, Germania, Brazilia, Polonia, Belarus, Spania, Chile, Indonezia, Ungaria si Suedia se numara printre tarile unde a fost auzit fenomenul, care la momentul de fata nu poate fi explicat de oamenii de stiinta, ceea ce lasa loc pentru interpretarile conspirationistilor. Ei spun ca sunetele ar proveni din spatiu, ca ar apartine extraterestrilor sau ca ar prevesti sfarsitul lumii. Ultima teorie este sustinuta de conspirationisti printr-un fragment biblic: “Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii si noi vom fi schimbati” – Corinteni 15:52.

Potrivit romaniatv.net, zgomotele pot fi auzite pe raze de zeci de kilometri. Site-ul rense.com a creat o baza de date video, unde se regasesc inregistrarile zgomotelor de pe toata planeta.

Zgomotele bizare, iregistrate la Kiev, Ucraina:

Sursa: aparatorul.md

loading...

De asemenea, ai putea dori...

11 răspunsuri

 1. Iosif spune:

  Cand va veni, va veni! Ce vreti sa sugerati, ca vine in rate? 🙂
  Mai bine sa ne vedem de curatarea hainei ce am primit-o la botez!

 2. Ana spune:

  Doamne fie-ti mila de noi.

 3. victoria spune:

  OMUL A MERS SPRE DISTRUGERE, NE MAI MIRAM CE NE ASTEAPTA? EVOLUTIA OMULUI A MERS SPRE URA, CRIME, FURTURI, DROGURI, A DISTRUS NATURA, A OMORAT ANIMALE, SARACIE, BOLI NETRATABILE- TOT CE ESTE MAI URAT PE FATA PAMANTULUI A FACUT OAMUL.

 4. albu spune:

  Ceva placi tectonice care se frec sau extrateresti 😀

 5. Reveica spune:

  Mai , oameni buni aveti incredere in Dumnezeu si nu cadeti in deznadejde si frica , ca diavolul asta vrea , sa va bage spaima in suflet si in trup , aceste zgomote ciudate provin din mediul inconjurator , care asimileaza toate zgomotele propagate in aer de la activitatile zilnice ale oamenilor , masinilor , animalelor si a pasarilor.Cand trambita Domnului va suna , va fi sub o alta forma si cu un alt sunet , va fi un sunet clar , fara inficosari si zgomote de toate felurile , nu cum se aud in filmarile postate .Toate aceste zgomote sunt urmarile tehnologiei moderne care a luat amploare pe intreaga planeta , asa ca aveti grija ce face-ti cu mama natura , cu rasa umana , cu toate creatiile lui Dumnezeu , ca nu cumva sa le pociti si sa se intoarca impotriva noastra a tuturor .

  • L.D.M. spune:

   Nu pare nici logică, nici științifică interpretarea. Până acum nu s-au mai auzit astfel de…zgomote generate de activitățile cotidiene. Dar mai știi? Imaginația… omului…poate genera și astfel de. sunete. S-or fi dezacordat instrumentele tuturor orchestrelor simfonice…din univers!

 6. Antonio spune:

  Urmari ale tehnologiei moderne care a luat amploare pe toata planeta !? Ajunse chiar si la tine!! Dupa cate observ :)) Vezi tu tocmai de aceea omenirea nu este pregatita inca sa afle marele adevar draga Reveica, Iti dau dreptate totusi trebuie sa avem grija ce facem cu planeta noastra

 7. Lavinia Diana Miloș spune:

  Chiar nu înțeleg de ce sunt atât de îngroziți…oamenii. De-a lungul istoriei s-a demonstrat că toate evoluțiile civilizaților au avut drept consecință decăderea din perspectivă spirituală, îndepărtarea de Dumnezeu și de credință. Când fac rău, oare nu se îngrozesc? În lume sunt atâtea focare de război, de rasism de ură. Dumnezeu a lansat un ultim avertisment. De ce sunt oamenii atât de îngroziți?

 8. COSTIN Paraschiv spune:

  Era vorba de o trezire spirituală ,și dacă sa auzit de către toți și nu selectiv asta să știți că printre noi există o altă lume s-au cei din înaintea noastră care nu au crezut în viața de apoi ,nu știu cine sînt dar mi sa dat să văd și auzeam simțeam și aveau o vibrație joasă te îngrozea cîn se apropiau .O mare frică ma cprins .Știeam să alung energiile negative zicînd de 3 ori fugiți entități negative sau malefice și cu dosu mîinii semnu fugiți .Acum dinspre cap am făcut de3 ori și cu mîna la fel dar am zis fugi frică .Mam eliberat întro secundă .Dacă se va lua ceața aceia prin care noi nu vedem decît materia mulți vor muri .Mîine este numeralogic 9 ziua luna și anul .sar mai auzi la fel .9 CER deschis .Să îmi spuneți dacă sa petrecut ceva pe la CEDO .Mă voiruga să avem o iarnă blîndă ,mai vorbim la primavară .DL Gr Străinu zicea că Rusia face creează anomalii .Cum ei nu mai vînd gaz dacă ar face asta .

 9. Tudor spune:

  „Povestea începe cu sunete şi lumini ciudate, chiar şi cu strigăte de trompetă, ce se aud peste tot în lume.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *