Produsul secret care face minuni! În 10 zile ucide toate bacteriile din gură și tratează cariile!

nuca de cocos, ulei de cocos

Uitati de pasta de dinti cu aroma de menta si incercati un produs natural care poate face adevarate minuni pentru sanatatea cavitatii bucale. Acest produs este un ingredient foarte puternic, deoarece poate ucide bacteriile responsabile de aparitia cariilor dentare.

Cercetatorii irlandezi au testat efectul uleiului de cocos. Bacteriile care sunt pe dinti produc un acid care produce carii. Atunci cand uleiul este amestecat cu enzime digestive devine un instrument puternic pentru uciderea acestor bacterii.

Cercetatorul sef Dr. Damien Brady, de la Institutul de Tehnologie Athlone din Irlanda, spune: „Cariile dentare sunt o problema de sanatate care nu este suficient de bine tratata”. Aceasta afecteaza 60-90 la suta din copii si adulti in tarile dezvoltate.

Amestecă 2 linguri de ulei de cocos topit cu 3 linguri de bicarbonat de sodiu într-un bol mic, pentru a obţine o pastă. Bicarbonatul de sodiu contribuie şi la albirea dinţilor şi face tot amestecul ca o pastă.

Umezeşte periuţa de dinţi cu apă călduţă, pune pastă şi foloseşte mişcări circulare pe dinţi. La final, curăţă şi limba pentru a elimina bacteriile şi împrospăta respiraţia.

Articol relatat de portalul fiisanatos.info

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *