Chipul Sfântului Nicolae a apărut pe o scândură ce provenea dintr-o magazie ce arsese de curând

nicholas

Una din minunile mai recente al Sfântului Ierarh Nicolae este cea săvârșită în satul Rassivka din regiunea Poltava, Ucraina.

Chipul Sfântului Ierarh Nicolae a apărut pe o scândură ce provenea dintr-o magazie ce arsese de curând.

Proprietara magaziei a mărturisit că din cunoștințele ei, înainte de război, locuința a aparținut preotului din sat. Casa veche a fost bombardată de germani, și a trebuit să zidească o casă nouă. În schimb, magazia s-a păstrat intactă. În urmă cu ceva vreme acesta a fost distrusă de un incendiu puternic. Atunci când s-a apucat să curețe zona de resturile incendiului, a descoperit printre ruine două scânduri de dimensiunea 10/15 cm pe care se zărea foarte puțin chipul Sfântului Nicolae, pe care le-a așezat în bucătăria de vară, după ce în prealabil le-a arătat preotului din sat.

După câteva luni de la acest eveniment, proprietara a descoperit că pe scândurile sale a apărut foarte vizibil chipul și mâinile Sfântului Ierarh Nicolae, și chiar unele detalii ale hainelor.

Preotul din sat a confirmat că atunci când a văzut pentru prima dată cele două scânduri, abia se putea distinge ceva pe ele. El este convins că această apariție a chipului Sfântului Nicolae este o minune, adăugând că aceasta se datorează și credinței oamenilor care locuiesc în acea casă.

Surse: doxologia.ro, acvila30.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *