Confesiunea unui homosexual trezit la viaţă

michael-james-franco-zachary-quinto

I am Michael, filmul de debut al lui Justin Kelly, un protejat de-al lui Gus Van Sant, cu James Franco în rolul principal, reia biografia lui Michael Glatze, un activist homosexual care s-a convertit la creştinism şi a renunţat la viciile sale de tinereţe.

„Homosexualitatea, pentru minţile tinere, este prin natura sa pornografică. Distruge minţile impresionabile şi le aruncă în degringoladă sexualitatea aflată în dezvoltare. Nu mi-am dat seama de asta până la vârsta de 30 de ani. Mi-a devenit clar, pe măsură ce m-am gândit mai serios – şi m-am rugat mai serios – că homosexualitatea ne împiedică să ne descoperim adevăratul sine interior. Nu putem vedea adevărul câtă vreme suntem orbiţi de homosexualitate”, a afirmat Glatze, fostă mare vedetă a mişcării gay din SUA.

Glatze s-a arătat încântat de film şi le-a mulţumit tuturor celor care au participat la realizarea lui, chiar dacă publicitatea i-ar putea crea şi mai multe probleme din partea comunităţilor de homosexuali. De la convertirea sa, Glatze a devenit persona non-grata pentru activiştii gay ca urmare a discursului său, în care argumentează, de multe ori, de ce este firesc ca persoanele normale să privească cu multă neîncredere homosexualitatea.

„Aceasta este povestea mea. Și, în povestea mea, mă gândesc cu repulsie la homosexualitate. Iar când fac un pas în spate, știu de ce. Oamenii trebuie să simtă că homosexualitatea este dezgustătoare pentru că un astfel de sentiment i-ar împiedica să vrea să o practice. Și este normal ca oamenii să nu vrea să o practice pentru că i-ar împiedica să aibă copii, iar a avea copii este ceva ce trebuie să vrem să facem, în mod natural, pentru supraviețuirea omului. Și astfel, este evident de ce oamenii ar trebui să fie dezgustați de homosexualitate. Nu este greșit ca oamenii să o considere dezgustătoare. Este logic!”, a declarat fostul activist pentru WorldNetDaily.

Lupta împotriva foştilor homosexuali a căpătat la sfârşitul săptămânii trecute accente legale şi a consfinţit o victorie importantă a activiştilor gay. Aceştia au obţinut din partea statului Oklahoma interzicerea terapiilor pentru cei care vor să scape de homosexualitate, însă astfel de legi au mai fost adoptate şi în California, New Jersey, Washington DC. În toate aceste state şi in multe altele au luat fiinţă centre psihologice unde cei care vor să ducă o viaţă heterosexuală pot căuta ajutor specializat. Doar că lobbyul gay, cu ajutor din partea comunităţilor medicale, a reuşit să interzică această practică, motivând că este ineficientă şi „periculoasă pentru tineri”.

Preluare de pe anacronic.ro via culturavietii.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *