Un tânăr a fost biciuit până la moarte de propriii părinți, întrucat dorea să părăsească cultul PROTESTANT din care făcea parte

Jdwr2kfs

Doi parinti din Statele Unite si-au biciuit fiul in varsta de 19 ani cu un cablu electric, pana ce acesta a decedat, in timpul unei ”sesiuni de consiliere spirituala”. Furia parintilor a fost declansata de faptul ca baiatul voia sa paraseasca cultul religios din care faceau parte toti trei, scrie The Guardian.

Baiatul identificat ca Lucas Leonard a fost chinuit, duminica, timp de 12 ore de catre parintii sai, sora sa, precum si alti membri ai cultului religios Biserica Crestina a Cuvantului Vietii din statul New York.

Al doilea fiu al familiei, in varsta de 17 ani, a fost, de asemenea, batut de catre familia sa si este in spital in stare grava.

Intre timp, parintii au fost acuzati de omor prin imprudenta si retinuti de catre autoritati. Ceilalti membri ai cultului religios, printre care si sora victimei, care au participat la biciuirea tanarului, au fost pusi sub acuzare pentru lovituri cauzatoare de moarte.

FOTO: abc6onyourside.com

Articol relatat de portalul hotnews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *