500 de homosexuali au ARS, la propriu, la Rainbow Party în Taiwan. Ştirea despre care nu se scrie în occident

Anul trecut, într-un parc acvatic din Taiwan a avut loc un accident, peste 500 de persoane fiind rănite de o adevărată ploaie de foc care s-a abătut peste ei în urma proiectării în aer de către organizatori a unei pulberi colorate inflamabile, cu ajutorul unor tunuri cu dioxid de carbon.

Associated Press, RT.com, The Slate sau alte canale media care au relatat despre tragedie au omis să spună că petrecerea era organizată de un cunoscut activist local pentru drepturile homosexualilor şi se voia un fel de rainbow party, conform portalului Ştiri pentru viaţă.

Activistul pentru drepturile homosexualilor Zhong Ji Lu, cel care a organizat totul, este eliberat pe o cauţiune, urmând să fie cercetat în libertate. Locul petrecerii nu avea căi de evacuare adecvate, iar organizatorii nu au respectat manevrele de siguranţă, deoarece pulberea de porumb colorată cu adjuvanţi chimici este inflamabilă, lucru făcut cunoscut pe eticheta produsului. Folosirea tunurilor a favorizat inflamarea pulberilor colorate. În plus, organizatorii petrecerii cu dans Color Play Asia au vândut 10.000 de bilete, iar la ora respectivă în locul respectiv existau 4.000 de participanţi.

Tragedia din 27 iunie 2015 a determinat guvernul să interzică folosirea respectivei pulberi colorate la astfel de evenimente.

Articol relatat de portalul activenews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *