A mers la VRACI şi a dat naștere unei abominații care cu greu putea fi numită ființă umană

London Zoo Conduct Their Annual Animal Stocktake

O familie a fost greu încercată de soartă, mezina familiei dând naștere unei abominații care cu greu putea fi numită ființă umană. Până și cadrele medicale care au ajutat-o pe gravidă să nască au fugit din sala de naștere, atunci când a fost extras „copilul”, obstetricianul fiind nevoit să termine operația de unul singur.

Medicul a declarat fătul mort, însă nu a știut cum să descrie ce vede, așa că a scris singurul termen de comparație care i-a venit în minte: „Îmi tremura mâna, simțeam că nu pot să-l ating. Am adus pe lume zeci de copii, am văzut lucruri groaznice, însă ăsta le-a întrecut pe toate. Arăta exact ca un broscoi uriaș. Cunoașteți broasca taur? Exact așa arăta. Mama a vrut să-l vadă, i-am zis că e mort, l-a cerut la piept. i-am explicat că are o malformație severă și că nu recomand să-l țină acum în brațe, vă dați seama, șocul ar fi fost prea mare, acolo s-ar fi oprit viața ei. Am făcut tot ce-am putut și nu-mi explic ce putea să-i provoace fătului asemenea malformații, mai ales că ultima ecografie nu arăta nimic de genul ăsta”, a declarat dr. Msasanure pentru presa locală.

Tânăra a acuzat medicul că i-a ucis copilul, așa că poliția din Bulawayo (Zimbabwe) a intrat pe fir. Potrivit presei locale, oamenii legii au chestionat atât medicul cât și pacienta și au ajuns la concluzia că doctorul nu greșise cu nimic. Mai mult, ultimele ecografii arătau fătul ca fiind în regulă, exact cum spusese doctorul. Însă, ce nu era în regulă nu se găsea în spital, ci chiar la tânăra îndurerată.

Ce făcuse femeia: Pentru că o durea burta, în loc să meargă la medic, ea s-a dus la un vraci local, care a consultat-o și i-a spus că un lucru necurat îi crește în burtă și că e lucrarea diavolului. Tânăra l-a rugat pe vraci s-o scape de necuratul, dar să nu-și piardă copilul. Vraciul i-a dat o substanță din ierburi, pe care s-o bea în fiecare zi, iar femeia a băut-o până în ziua sarcinii. Potrivit raportului medicului legist, întocmit fătului mort, este posibil ca băutura respectivă să fi afectat dezvoltarea sarcinii, precum și decesul fătului, având în vedere că nașterea a avut loc după zece luni. Surprinzător, femeia are două capete de acuzare, pruncucidere și omor prin imprudență, pentru care legislația din Zimbabwe prevede o pedeapsă cu închisoarea de până la 25 de ani.

Articol relatat de jurnalul.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *