Adevărul despre un vaccin periculos pentru nou-născuţi iese la iveală

Vaccin-Ebola-19-2-2015

Franţa se confruntă, în momentul de faţă, cu o pretinsă „penurie” a vaccinului DT-Polio, un vaccin care, totuşi, este obligatoriu.

Realitatea este că ar putea fi vorba despre o manipulare odioasă. Adevărul despre toată această situaţie extrem de gravă este dezvăluit de Profesorul Henri Joyeux, Doctor în medicină, într-un video exploziv, pe care-l puteţi viziona AICI:

„Ce aţi face dacă ar trebui să vă vaccinaţi bebeluşul pentru a-l proteja de boli grave? Dar când vaccinul normal, eficient şi sigur, nu ar mai fi disponibil şi când singurul produs pus în vânzare ar fi un pretins supervaccin, netestat suficient, ce conţine aditivi neurotoxici şi probabil cancerigeni?

Acest coşmar absurd este o realitate pentru câteva sute de mii de părinţi din Franţa. Începând din 2008, laboratoarele au încetat, fără vreun motiv anume, să comercializeze vaccinul DT-Polio.

Astfel, părinţii care vor să-şi vaccineze copiii sunt obligaţi să recurgă la acest aşa-zis supervaccin – Infanrix hexa -, ce conţine, faţă de DT-Polio, şi 3 tipuri de vaccin care nu sunt obligatorii, în plus aluminiu (neurotoxic), formaldehidă (cancerigenă) şi antibiotice care nu sunt necesare unui nou-născut.

Acest vaccin este de 7 ori mai scump decât clasicul DT-Polio, de altfel de negăsit: 40 de euro faţă de 6,34 euro.

Supervaccinul, singurul disponibil pe piaţă, este mult prea riscant” – este semnalul de alarmă tras de Profesor Doctor Henri Joyeux, care îndeamnă cetăţenii francezi să se mobilizeze şi să semneze petiţia adresată ministrului Sănătăţii din Franţa. Petiţia a fost semnată, până acum, de 144263 de părinţi revoltaţi. (Sursa activenews.ro)

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *