Biserica îi îndeamnă pe români să aibă cel puțin trei urmași: “Unul pentru mamă, unul pentru tată şi unul pentru Biserică”

ips andrei andreicut

Mitropolitul Clujului, Sălajului şi Maramureşului, IPS Andrei Andreicuţ, îi îndeamnă pe români să aibă cel puțin trei urmași. Afirmația a fost făcută în fața a peste 30.000 de oameni, la mânăstirea Nicula.

„Unul pentru tată, unul pentru mamă şi unul pentru ţară şi Biserică. Atunci nu ne-am mai împuţina. (…) Anul trecut, în 26 de mii de familii acest inel de aur al nunţii s-a rupt. Care o fi cauza? Cauza cea mai importantă este că oamenii nu mai au suficientă credinţă în Dumnezeu, a afirmat acesta.”

Andreicuț a subliniat numărul mare de divorţuri care sunt înregistrate anual, subliniind că, dacă pentru doi tineri căsătoriţi divorţul este o nefericire, pentru copiii lor este o catastrofă, conform reteauadestiri.ro.

„Văzând că are loc în lume o tragedie, că se dispersează familia creştină, Maica Domnului plânge. Numai anul trecut în România au fost 26 de mii de divorţuri. Şi câte mii de copii nu au rămas traumatizaţi. Este o tragedie, dar pentru copii acest lucru este ucigător, a afirmat mitropolitul.

În opinia mitropolitului, o altă cauză a destrămării familiilor românilor este exodul tinerilor către alte ţări.”

Sursa: RTV.NET

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *