Ce faci dacă ai cunoscut o fată şi îţi place de ea? Dacă te rogi lui Dumnezeu, ea te poate accepta?

Pr. Nicolae Tanase 2

Poţi să îi spui aceasta, dar ea s-ar putea să nu te înţeleagă, să vadă în tine un simplu amic şi atunci îi spui aşa: „Ce vezi tu în mine? Un simplu amic? Te înşeli! Eu sunt un amic mare!”

Nu este vorba de rugăciune la Dumnezeu, problema este cum îi intri în graţie. Fetelor le place să le faci figuri, surprize, să le duci flori, etc.

Se apropie vara; noi, tinerii, să purtăm sau nu haine pe corp, cu decolteuri, pantaloni strâmţi pentru a ieşi în relief, ce trebuie să facem în privinţa aceasta?

Este adevărat că la capitolul acesta suferim de uşurătate, deci bărbaţii se smintesc foarte repede. Bărbaţii sunt foarte slabi, sunt dotaţi slab cu rezistenţa, de aceea Biserica a rânduit ca bărbaţii să stea în faţă la slujbe şi femeile în spate, nu stânga şi dreapta, ci bărbaţii în faţă, iar femeile în spate.

Părintele Nicolae Tănase

Extras din ”Soțul ideal, soția ideală”, Ed. Anastasis, Sibiu, 2011, pag. 71

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Metatron spune:

    Eu am patit in felul urmator , m-am indragostit de o fata si ma tot rugam in mintea mea sa ma ajute sa fiu cu ea, era pe placul inimi mele, dar a trecut ceva timp si am vazut ca nu se intampla nimic, fata a schimbat locul de munca unde muncea si nu am mai vazuto luni de zile, apoi am revazuto, fiind baiat timid, mi-am adunat tot curajul si am mers la ea si i-am spus off-ul, Raspunsul ei a fost in felul urmator NU, deci judecati voi ce a fost.
    Sunt de parere ca de cele mai multe ori nu suntem ajutati cu un motiv sau si fara motiv, cred totusi ca Dumnezeu face ce voieste si nu da socoteala in fatza nimanui, orice decizie i-a e buna si nu e dator la nimeni cu nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *