Dacă nu contează ce părere are tot poporul, nu aveți decât să luați impozitul de la homosexuali… pe ei să-i faceți mână de lucru!

pr calistrat chifan

Dacă nu contează ce părere are tot poporul, nu aveți decât să luați impozitul de la homosexuali… pe ei să-i faceți mână de lucru!

Am găsit într-o zi un articol, scris de un „filozof” contemporan, care sună așa:

De ce se încăpățânează Biserica să vorbească de Familia Creștină? „Căsătoria dintre o femelă și un mascul Homo sapiens?” Vedeți? Ăsta e un alt mod de orbire sufletească, în care mama mea e o iapă și tata fuge ca un armăsar prin ocol, și o prinde și o montează (Împerechere a două animale de sex opus în vederea reproducerii) și ea va naște un om sau un alt mascul! Dar, de vreme ce tu ceri mâna soției tale, te căsătorești cu ea în fața Legii Statului, în fața lui Dumnezeu, îți dorești prunci pe care îi naști, îi iubești și îi ocrotești, ai sentimente de dragoste… deci nu poate să fie soția ta, o femelă! Pentru că ea nu este un mamifer sălbatic, fără rațiune, fără cuvânt, fără suflet.. și nu o transformi în scroafă de coteț, oaie din stână, iapă din herghelie sau găină de ogradă.

Vedeți? Avem și noi astăzi ” Homo Sapiens ai Culturii Românești”, care când deliberează câte una din aceasta, te îngrozești și te miri cât de periculos a fost comunismul, dar cât de protector. Și te gândești ce scârnăvii ascunde țara asta, când pe timp de libertate, neconstrânși de nimeni, poți să fii om de calitate, domn, naționalist, om de cultură, om de catedră,om de natură (artist) și om demn liber.. și vin niște spurcăciuni din astea care suflă în fundul tuturor curentelor strâmbate din occident, lipsite de Dumnezeu.. Asta înseamnă a sta bolnav sufletește, lângă cei sănătoși, și de a încerca să-i obligi pe cei sănătoși, sa suporte mizeria celor bolnavi. Adică 80% de creștinii declarați ortodocși la recensământ, trebuie să se închine în fața unei minorități care nu depășește 2%, 3%, 4% sau 5% de descreerați, care își doresc reguli împotriva Legii Creștine și Sociale.. și să ți se spună că nu contează ce părere are țara! Păi dacă nu contează ce părere are tot poporul, nu aveți decât să luați impozitul de la homosexuali. Și să vi-i puneți la conducere, pe ei să-i faceți mâna de lucru a țării,pe ceilalți care sunt normali, să-i faceți cerșetori, să stea cu mâna întinsă la voi, oamenii culți ai societății! Și aici este vina societății, pentru că m-am rușinat când am văzut câți au semnat Petiția pentru Familia Creștină, erau 820.000 de semnături împotriva acestui curent de căsătorie între bărbați de același gen, și între femei de același gen. Eu ma întreb.. Nu este o rușine pentru o țară ortodoxă cu 18 milioane de credincioși? Hai.. nu or să semneze copiii, cei de altă religie, păgânii.. dar nu sunt în țara asta 6..7 sau 8 milioane de ortodocși apți ai societății, care să dea aceste semnături? Trebuie să umble cineva să te roage să semnezi pentru liniștea țării tale și a moralei tale creștine? Asta e cea mai mare rușine, nu Biserica trebuia să se implice, pentru că au spus unii că biserica este radicalista și că face presiuni.

Biserica face APEL LA CONȘTIINȚĂ! Pentru că mă întreabă cineva: „Părinte, la câte biserici avem noi, trebuie să ne facem griji pentru Credința Ortodoxă?” Și am spus o vorba.. va veni o vreme când vor arunca cu pietre în biserică sau dacă vor vrea, o vor dărâma.. prima s-a împlinit.. iar a doua este pe drum!

Dacă din 18 milioane, 17 milioane nu au semnat petiția.. înseamnă că sunt de acord! Oare nu se întâmplă asemenea grecilor, care atunci când a fost vorba de finanțe economice, au asediat Atena, au incendiat și au stat zile întregi în stradă, iar când a fost vorba de morala creștină a Greciei, popor bizantin cu tradiție de la Constantin cel Mare până azi, teritoriul călcat cu pasul de Apostolul Pavel care a încreștinat Europa, n-a ieșit nimeni în stradă.. nu a avut nimeni nicio părere! Și nu fac apel pentru asta, că nu ma interesează.. până la urmă ăia pot să se căsătorească când vor și cum vor..dar ce se va întâmpla cu generațiile viitoare dintr-o țară de homosexuali? Care oricum nu pot avea copii, oricum nu pot duce familia mai departe și vor avea nevoie tot de o femeie pe care o discreditează și o defaimă.. pentru că degeaba vorbim de egalitate între sexe în societate.. Care e egalitatea ta, dacă tu neglijezi femeia ca parte biologică a ceea ce este dat, Dar Divin de naștere de prunci.. și căsătorești doi bărbați și vrei să înfiezi un copil făcut tot de o femeie.. Rămâi tu gravid și faci copii! Atunci îți arăți sensul și rostul acelui lucru pe care l-ai susținut.

Parintele Calistrat ChifanPredica video AICI

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. razvan spune:

    Multi nu cunosc acest demers, si eu am auzit din greseala de aceasta, nu stau sa ascult televizorul, si cand am timp citesc de pe net informatii.Deci daca nu ma uit la tv si nu le citesc nici pe net, nu le aud nici la biserica, chiar daca zice cineva ca e radicala biserica, e bine sa fie, pentru ca nu are de ce sa ii fie teama bisericii,atunci de unde vrei sa stie un procent din populatia Romaniei? Dar cu riscul de a fi ‘radicala’ biserica,ar fi bine ca aceste informatii sa cricule in fiecare biserica. oricare ar fi ele, macar Duminica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *