De unde apar oameni ca Vanga şi Nostradamus şi cum de pot cunoaşte viitorul sau trecutul?

Baba vanga si nostradamus

Nu e nimic deosebit în aceasta. Mulţi oameni care stau de vorbă cu cineva pot spune ce fel de om este acesta şi ce ar putea să facă în viitor. Pentru aceasta nu e nevoie de darul proorociei, ci de experienţă de viaţă. Aşa că demonii pot prezice multe, dar nu înseamnă că ei ştiu multe cu adevărat. Ei nu ştiu nimic despre sfârşitul lumii.

Pot oare demonii să ne citească gândurile?

– Nu, nu pot, dar ar putea să le afle. Când ne sugerează ceva, se uită bine la noi, ne ghicesc reacţia – ceea ce gândim la cele sugerate – şi acţionează în consecinţă. Dacă le vom accepta imediat sugestia, atunci demonii ne-au prins, ştiu cum gândim şi ne atacă aşa în continuare. Demonii au o experienţă uriaşă…ei îşi dau seama imediat ce păcat îl poate doborî pe un om anume.

De aceea, omul care nu vorbeste mult despre el, nu descoperă firea lui, nu este atât de vulnerabil. Demonii nu ştiu ce gândeşte şi cum poate fi ispitit.

Convorbiri cu Parintele Ambrozie

loading...

De asemenea, ai putea dori...

4 răspunsuri

 1. Carul cu boicil spune:

  Nostradamus practica un tip de vrajitorie numita hidromantie: mesteca cu un bat un bol plin cu apa -- la miezul noptii! -- si astfel ajutat de niste incantatii jidovesti avea „viziuni”.

 2. Metatron spune:

  Numai in profetiile zise de monahi ortodocsi cred pentru ca numai prin ei vorbeste duhul sfant, exista o singura religie adevarata si aceea este Ortodoxia, restul sunt desertaciuni.
  Care sunt de alta confesiune atat le pot spune ca sfat, cercetati si va veti convinge.

 3. Metatron spune:

  Demonii ne pot da ganduri,profetii, viziuni care se implinesc relativ repede, dau cu ghicitul, dar pe termen lung nu ne pot da nici o viziune corecta, doar chesti iminente ne pot spune din cauza ca se pot misca foarte rapid in spatiu timp si stiu cum se misca unele chestii in lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *