Femeia poate să facă absolut tot. Un bărbat nu poate să facă tot (articol recomandat barbaților)

pr_nicolae_tanase_1_5

Egalitatea nu are limite, bărbatul este egal cu soţia lui. Relaţia de supunere este relaţia Hristos-Biserică. Dacă vreţi vă pot spune eu că bărbatul nu este egal cu femeia, femeia este superioară bărbatului şi de aici nu mai este egalitate. Dar asta este o părere personală, nu putem vorbi despre asta, pentru că exceptând sacerdoţiul, femeia poate să facă absolut tot.

Un bărbat nu poate să facă tot, spre exemplu nu poate să iubească desăvârşit, nu poate, n-are putere. Vă dau un exemplu, un bărbat nu poate să stea 6-7 luni nedormit, decât câteva minute sau 2-3 ore pe noapte lângă copilul lui bolnav, pe când soţia lui, femeia, poate să stea. De ce? Pentru că ea poate iubi desăvârşit. Nu iubeşte aşa teoretic, ea işi iubeşte copilul şi stă lângă căpătâiul copilului luni de zile, doarme pe scaun. Bărbatul nu. El nu are această putere. Sau câţi bărbaţi îşi iartă soţiile lor când greşesc, foarte puţini! Câte femei, multe, aproape toate, îşi iartă bărbaţii! Pentru că au o putere de iubire mai mare.

Extras din ”Soţul ideal, soţia ideală” – Pr. Nicolae Tănase, Ed. Anastasis, Sibiu 2012, pag. 135

loading...

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

 1. Laurentiu spune:

  Nu au putere de iubire mai mare decat barbatii, sunt mai crude la suflet si mai rele, nu este superioara barbatului, pentru ca nu poate procrea singura, cu impreuna cu el, este viata si insotitoarea barbatului, si supusa luí, dupa cum spune la Facere, in Sfanta Scriptura.

 2. donu spune:

  Barbatul nu poate dormi din cauza coarnelor,

 3. nastase ani spune:

  daca barbatul nu poate dormi din cauza coarnelor asa nici femeia nu poate dormi din cauza mult mai multor rinduri de coarne cred ca nici nu poate pune capul jos !!! nu va mai dati voi victime

 4. Metatron spune:

  Din razboiul barbat -femeie diavolul castiga, daca barbatul si femeia se iubesc foarte mult si isi iarta unu la altul, diavolul nu are niic o putere si pentru a nu fii doborat de diavol, trebuie ajutor de sus si respectarea invataturilor din Biblie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *