Femeie siriană, ORTODOXĂ. “Cine nu o va scuipa, nu are onoare”

femeie_legata_de_stalp-siria

Războiul din Siria dă ocazia lumii întregi să mediteze la ceea ce înseamnă cu-adevărat libertatea de gândire și de exprimare.

O fotografie publicată de agențiile internaționale înfățișează o femeie siriană, ortodoxă, ce a fost răpită și torturată săptămâni în șir, doar pentru credința ei religioasă. “Luptătorii” nu s-au mulțumit doar cu atât. Aceștia au legat-o pe femeie de un stâlp și la picioarele ei au scris: “ „Cine nu o va scuipa, nu are onoare”.

Cu toate acestea, femeia a reușit să scape și a declarat că nu a renunțat la credința ei. Până acum, se pare că peste 60 de biserici creștine au fost distruse, iar mii de civili au fost nevoiți să-și părăsească orașele de teama atacurilor luptătorilor Al-Qaeda ce acționează în Siria.

Cel puțin 10 creștini au fost uciși în atacul asupra orașului Maaloula, martorii oculari susținând că au fost executați pentru refuzul de a se converti la Islam.

Ieri, Parlamentul European a emis o rezoluție prin care condamnă atacurile împotriva creștinilor din Siria, Iran și Pakistan.

Sursa: activenews.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. Ioana spune:

    Ce cruzime! Oamenii acestia in ce secol, in ce lume se cred?

  2. Gigi Sunca spune:

    Sper ca se stie ca printre acesti teroristi se afla armata americii ! Sper ca se stie ca este totul o inselaciune, ( cu acest razboi ) ci este doar un masacru asupra crestinatatii ! Iar asta este 0 pe langa ce se va intampla cand antihristul va iesi din canal !

  3. adevarat crestin spune:

    Voi nici nu ganditi ce ne asteapta.Din 2016 ianuarie totii copii din unuiunea Europeana vor fi cipati de la nastere.Din 2016 ianuarie pe moneda de 1 euro vor fii 6 linii 6 stele si 6 ramuri de maslin ,din 2015 ianuarie toti romanii sunt obligati sa aiba activat cardul de sanatate,in 2016 toti care au credite in banci pentru case vor fii scosi din casele lor pentru datorii.Mai vreti adevaruri??????Au venit vremurile si se implinesc proroociile Sfintilor Parinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *