Lămpile din sare de HIMALAYA produc IONI NEGATIVI, cu efecte unice de vindecare

LĂMPILE DIN SARE DE HIMALAYA

Lămpile din sare de Himalaya reprezintă una dintre cele mai bune surse de ioni negativi pentru casă, având beneficii aproape miraculoase asupra sănătăţii.

Lămpile din sare de Himalaya sunt bucăţi mari de sare pură de Himalaya, cu un mic bec în interior, modelate astfel încât să fie folosite ca obiecte decorative deosebite, şi sunt considerate ‘’vitamine ale aerului’’.

Sunt realizate din sarea care provine din oceane străvechi, acţionează ca ionizatori perfecţi ai aerului şi au o valoare inestimabilă pentru sănătate.

Beneficiile ionilor negativi

Lămpile din sare de Himalaya sunt printre cele mai bune surse naturale de ioni negativi – întâlniţi mai frecvent în natură, şi adesea creați de fenomene precum furtuni, cascade, valurile marii şi razele soarelui.

În orice moment, în aer există înconjuraţi de ioni pozitivi şi negativi – atomi sau molecule care au pierdut sau au câştigat un electron şi sunt încărcate electric.

Ionii pozitivi sunt creaţi de echipamentele electronice – calculatoare, ecrane mari de TV, telefoane, cuptoare cu microunde, aspiratoare – şi sunt supranumiţi ‘’poluarea electronică a aerului’’. Studiile ştiinţifice au arătat că aceştia reprezintă riscuri majore pentru sănătate, motiv pentru care trebuie neutralizaţi.

Soluţia: ionii negativi, care îi pot neutraliza pe cei pozitivi, contribuind la purificarea aerului. Pentru a combate poluarea din aer, natura produce ioni negativi, care atrag particulele dăunătoare, încărcându-le pozitiv, echilibrndu-le şi neutralizandu-le, fapt care duce la pierderea caracteristicilor nocive ale acestora.

Astfel spus, pentru a ne proteja sănătatea şi pentru a respira aer curat, este important să ne înconjurăm de ioni negativi, cunoscuţi pentru capacitatea lor de a stimula fluxul de oxigen din creier, mărind, astfel, acuitatea mentală şi energia.

Cum funcţionează lampa din sare de Himalaya

Lampa din sare de Himalaya este o sursă de lumină, are o culoare plăcută, un efect de calmare şi relaxare.

Despre combinaţia unică dintre sare şi sursa de lumină din lămpile de sare este cunoscut faptul că generează ioni negativi.

Fiind higroscopică, sarea atrage apă către suprafaţa ei, apă care se evaporă într-un timp scurt datorită cantităţii mici de căldură provenită din sursă de lumină. Acesta este şi motivul pentru care lămpile de sare tind să transpire şi să apară ude în atmosfera umedă.

Ionii negativi sunt generați în timpul procesului de evaporare. Întrucât bacteriile, alergenii şi sporii de mucegai din aer sunt de cele mai multe ori încărcaţi pozitiv, aceştia pot fi neutralizaţi de ionii negativi.

Cercetătorii spun despre lămpile din sare de Himalaya că au efecte curative unice:

-Ionizează încăperea

-Echilibrează frecvenţele artificiale şi lungimile de undă electromagnetice nenaturale, provenite de la echipamentele electronice

-Protejează corpul, prin producerea undelor de lumină din spectrul curcubeului.

Beneficiile pentru sănătate ale lămpilor din sare de Himalaya

Lămpile din sare de Himalaya au capacitatea de a tranforma o cameră fizic şi chimic. Pentru că au rază de acţiune limitată, lămpile cu sare trebuie puse în locurile cele mai frecventate din casă, sau unde există cea mai mare concentraţie de aparate electronice. Se poate începe cu o singură lampă, completând colecţia pe parcurs. Cu cât mai multe, cu atât mai bine.

Pe lângă o mai bună calitate a aerului din încăpere, sentimentul de relaxare şi meditaţie, lămpile din sare de Himalaya ajută la menţinerea stării bune de sănătate, prin îmbunătăţirea diverselor afecţiuni.

Persoanele care au folosit lămpile de sare au observat îmbunătăţiri la nivel fizic şi mental la foarte scurt timp după folosirea blocurilor de sare, declarând că acestea au fost de un real ajutor în:

  • Probleme respiratorii (inclusiv răceli) – ameliorează tusea, plămâni mai curaţi
  • Afecţiuni mentale şi asociate cu stresul (inclusiv insomnia) – cresc nivelul de energie, oferă un somn mai bun
  • Afecţiuni ale sistemului circulator
  • Afecţiuni ale pielii
  • Dureri de cap şi migrene
  • Reumatism
  • Alergii

Lămpile din sare de Himalaya pot fi achiziţionate din magazinele cu mobilier, de decoraţiuni interioare sau pe internet, din magazinele cu profil naturist.

Este foarte important să se verifice provenienţa lămpii, deoarece există şi versiuni false sau ieftine ale acestora, care folosesc blocuri de sare înlocuitoare şi care nu au aceleaşi beneficii pentru sănătate.

Articol relatat de portalul topremediinaturiste.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *