Mirabela Dauer: «Eu m-am botezat ortodox acum 19 ani şi am vrut să mă călugăresc»

mirabela-dauer-si-a-revazut-sora-intr-un-turneu-in-israel-1 (1)

Cântăreaţa Mirabela Dauer a făcut o dezvăluire surprinzătoare la emisiunea „Acces direct” de marţi. Ea a vrut să se călugărească după ce s-a converit la otodoxism în urmă cu aproape două decenii.

Solista i-a făcut mărturisirea Andrianei Antoni.

„A fost un moment foarte prost acum 19 ani, dar nu din cauza asta am făcut-o”, a spus Mirabela Dauer.

„Eu la origine sunt evreică. M-am botezat acum 19 ani. Eu am familie în Israel. Acum sunt ortodoxă, dar nu pot să mă dezic de această naţie”, a continuat ea, precizând că a vrut să se călugărească, însă a renunţat la idee când şi-a dar seama că aceasta nu e menirea ei.

„Mama mea este îngropată în Israel. Tata e aici, în Bucureşti, pe Giurgiului, la cimitirul evreiesc. Are un monument frumos, am grijă de el. Eu ţin toate sărbătorile, şi creştine, şi evreieşti”, a mai spus Mirabela Dauer.

Sursa: click.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. Maria spune:

  Ortodoxie, nu ortodoxism..

 2. Corina spune:

  תחזרי הביתה לעמת, אוהבים אותך. כאן מקומך. באמת לא חשוב מה עשית ובאיזה נסיבות. נולדת יהודיה ואת שייכת לנצח לעם היהודי. Vino acasa

  • Ion spune:

   normal ca Mirabela ramane evreica si este absolut normal sa fie si crestina. Primii crestini erau TOTI evrei si Biserica crestina evreiasca a existat pana in 135, cand hadrian a distrus Ierusalimul si a alungat toti evreii de pe pamantul lor (atunci a si inceput exilul). Faptul ca fariseii s-au temut de Yeshua (Iisus) si urmasii lor, talmudistii, au indoctrinat tot poporul (aproape tot) lui Israel impotriva lui nu inseamna ca cel care il recunoaste ca Mesia nu mai este evreu. Ba dimpotriva.

 3. marius p spune:

  Bravo.doar intr un Evreu credem noi toti crestinii.
  Totusi nu inteleg d c mai sarbatoreste alea evreiesti daca zice ca i ortodox

 4. Teodul spune:

  Stimabililor, noi nu credem intru-un Evreu ci in Domnul Iisus Hristos, Fiul Tatalui si deofiinta cu El, impreuna cu Duhul cel Sfant, Cel ce NUMAI de laTatal purcede. In Evanghelii Aposolii si cei ce urmau pe Iisus, ca de altfel si Ap. Pavel impreuna cu toti ce credeau ca Iisus este de la Tatal, chiar daca erau evrei nu se mai numai pe ei evrei. Acest apelativ ramanand doar pentru cei incremeniti in mozais. Acest mozaism a pregatit pe evrei sa devina CRESTINI, fiii lui Avraam dupa Har.

 5. Teodul spune:

  Faptul ca serbeaza sarbatorile crestine si evreiesti este un sincretism religios pornit din nostalgia primei religii, dar pe care trebuie sa o depaseasca cu ajutorul Dumnezeului celui viu care a trimis pe Fiul Sau sa aduca la lumina cunostintei pe toti. Pe Evrei si pe Neamuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *