„Nu ai voie să…” Un obicei aparent banal se transformă într-un mare păcat

Un obicei aparent banal se transforma intr-un mare pacat, potrivit randuielilor bisericesti mentionate de ortodoxia.ro. Parintele Calistrat avertizeaza asupra unui obicei care este considerat pacat mare in fata lui Dumnezeu, si anume, sa te uiti la televizor, in timp ce la biserica se trag clopotele.

„O saptamana are 7 zile iar ziua 24 de ore, Sfanta Liturghie tine doar doua ore, de la 10.00 la 12,00. Este rusinos in fata Sfintei Treimi, este rusinos fata de Majestatea Divina, in fata miilor de ingeri care canta neincetat: „Sfant, sfant, sfant este Domnul Savaot, plin este tot pamantul de slava Lui!”(Isaia 6:3), noi sa stam nepasatori in pat! Ctitorii au lasat o biserica, uramasii trebuie sa o intretina si sa o infrmusesteze , iar uramasii urmasilor nostri, trebuie sa pastreze aceste traditii relateaza bzi.ro.

Daca poporul este sec si gol, bisericile se pustiesc.Daca poporul este credincios si biserica prinde viata.Oamenii in jurul preotului sunt ca puii in jurul unei closti.Sa luam aminte!”, a mai spus parintele Calistrat Chifan.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *