O bombă va cădea în Tesalonic, una în Atena, una în Sofia, una la Belgrad, una la Moscova, una la Londra, una în New York, una în Chicago…, şi nimic nu va mai rămâne. Pământul se va transforma într-un cărbune

Cea-mai-mare-bomba-nucleara

O, omul! A ajuns o fiară ştiinţifică. Ştii câte avioane sunt gata să zboare pe cer? Chefuieşte şi distrează-te, omule; însă bagă de seamă când vor apărea păsările negre, avioanele. Şi sus, în avioane, vor fi oameni, oameni de ştiinţă. Ei vor apăsa butoanele. Şi după aceea… Dumnezeul meu! Dumnezeul meu! O bombă va cădea în Tesalonic, una în Atena, una în Sofia, una la Belgrad, una la Moscova, una la Londra, una în New York, una în Chicago…, şi nimic nu va mai rămâne. Pământul se va transforma într-un cărbune.

Iată, deci că omul este mai rău decât fiara. De mii de ori să nu fi avut şcoli şi universităţi, iar oamenii să fi fost analfabeţi. Cu astfel de ştiinţe, care vor distruge lumea, ce să faci cu ele? Vom spune peste puţin timp ceea ce zice o profeţie: Deschideţi-vă, munţi şi peşteri, ca să ne ascundeţi (vezi Luca 23, 30). Pentru că a ajuns mânia lui Dumnezeu asupra acestei lumi păcătoase.

Mitropolitul Augustin de Florina

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *