O minune cutremurătoare în Egipt

maica-domnului-si-mantuitorul-3

În Egipt, un musulman și-a omorât femeia și a îngropat-o cu cele două fetițe ale lor…

Apoi a făcut reclamație la poliție că pe fetițe le-a omorât un unchi de-al lor. După 15 zile a murit altcineva din neamul lor. Rudele au hotărât să pună trupul aceluia în mormântul unde se afla mama cu cele două fetițe. Când au deschis mormântul pentru înmormântare, cei de față nu-și puteau crede ochilor: au găsit sub pământ pe cele două fetițe vii. Uimitorul eveniment s-a răspândit ca fulgerul în toată țara și tatăl fetițelor s-a pregătit pentru pedeapsa cu moartea. Cum era și firesc, întrebările au căzut ca ploaia peste cea mai mare fetiță, voind să afle cum au supraviețuit.

– Un bărbat, care purta haine albe ce străluceau ca soarele, cu mâinile însângerate din pricina unor răni, venea și ne dădea mâncare, a fost răspunsul celei mai mici fetițe. Bărbatul acela o deștepta și pe mama ca s-o îngrijească pe sora mea.

Canalul național de TV din Egipt, care a luat interviul, a transmis printr-o ziaristă (musulmană): „Bărbatul acesta nu a putut fi altul decât Iisus, deoarece nimeni altul nu face astfel de lucruri”.

Se poate ca musulmanii să accepte că „ISA” (Iisus) le-a făcut pe toate acestea, însă rănile arată că El cu adevărat a fost răstignit, precum și adevărat este că Iisus trăiește. De altfel, nimeni nu s-a gândit să nu se bazeze pe cuvintele fetiței, pentru că nici ea, nici surioara ei nu ar fi fost cu putință să supraviețuiască, dacă nu s-ar fi petrecut o adevărată minune.
Conducătorii musulmanilor să află în fața unei situații fără ieșire, pentru că nici autenticitatea minunii nu o pot pune la îndoială, nici să limiteze amploarea pe care a luat-o publicitatea întregii istorii.

Traducere din greacă de Ierom. Ștefan Nuțescu. Sursa: marturieathonita.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Andrei Alexe spune:

    Minunile apar acolo unde este prigonire împotriva creştinilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *