Omul nu va putea trăi, dacă nu are PECETEA

Microcipuri

Părinte, vor putea impune PECETLUIREA cu sila?

„Politeţea” lor nu va ajunge până acolo! Vor fi politicoşi pentru că vor fi … europeni. Vor arăta că sunt la înălţime. Nu vor chinui pe oameni, dar omul nu va putea trăi, dacă nu are pecetea. Vor spune: „Fără pecete vă chinuiţi! Dacă aţi fi primit-o, nu aţi fi trăit aşa de greu. Nu vor putea folosi nici monezi de aur, nici dolari dacă vor avea. De aceea, dacă fiecare se va îngriji să trăiască de pe acum simplu, în cumpătare, va putea trăi în acei ani. Să aibă un ogoraş, să cultive grâu, cartofi. Să pună puţini măslini şi atunci, cu vreun animal, cu vreo capră, cu puţine găini va putea înfrunta nevoile familiei sale. Pentru că şi provizii de ar face, nu-i vor folosi mult, deoarece alimentele nu ţin mult, ci se strică repede. Fireşte, greul va dura puţin, trei ani-trei ani şi jumătate. Pentru cei aleşi se vor scurta zilele. Nu-şi vor da seama când au trecut. Dumnezeu nu va lăsa pe om neajutorat.

Cuviosul Paisie Aghioritul – Trezire duhovnicească, Ed. Evanghelismos
loading...

De asemenea, ai putea dori...

5 răspunsuri

 1. ” Şi ea îi SILESTE pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. ” (Apocalipsa XIII-16)

  ” Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.”
  ” Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.” (Apocalipsa XIV, 9-11)

 2. Catalin spune:

  FALS, omul nu va putea trai fara pecete nicicum. Adica: Ciar daca ai un ogoras, o capra , sa-ti cultivi singur htana si sa te gospodaresti, nu vei avea multe zile de liniste, pentru ca, dupa cum veti vedea legile fiscale se schimba. Oamenii vor fi obligati sa-si plateasca taxele si impozitele i\in doua transe, cum e legea actuala, insa atunci nu va fi la fel de flexibil ca atsta, daca nu ti-ai achitat impozitul la timp sa ti se bage majorari. Vor veni imediat executorii la tine si vor zice: Alooo, impozitul..! SI tu ce sa-i dai? Caci atunci totul dse va plati in puncte inregistrate pe cip. Nu vor primi nici oua, lapte sau graul care il qai in banita, si atunci executorul iti va lua pamantul pentru neplata punctelor(cum s-or numi ele atunci, banii virtuali) Asa ca nu va faceti iluzii, va trebui sa ne rugam la Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne hranil cu orice, frunze, paie fierturi din orice daca vom dori sa supravietuim, in pamant prin pesteri, etc. Dezbracati , fara de haine si incaltaminte, plini de boli pana la moarte, insa nu trebuie sa va vindeti sufletul..!

  • dodo spune:

   Asa este ,va fi suferinta ,dar noi vom avea pe Hristos cu noi in acele zile .De asta trebuie sa perseveram cu postul ,sa ne limitam la strictul necesar etc.Si ce ,vom trai si vom munci la careva ptr.o felie de paine .Paduri sunt ,Dumnezeu ne va purta de grija .Asa a spus ,iar daca a spus asa ca va fi cu noi pana la sfarsitul veacurilor …asa va fi !Si cum sa nu crezi ,cand tot ce se vb.acum si ce se intampla Sfintii Parinti ne-a lasat scris .Celor care stiu de aceste timpuri ,si am fost avertizati ,sa ne dea Dumnezeu putere sa trecem peste aceste ispite .Doamne ajuta!

 3. Codruta spune:

  Degeaba ai un ogor mic ca sa plantezi ceva pe el si ceva animale, ca daca nu le poti plati impozitul pe ogor si casuta ta, iti vor lua totul. Si cum nu vor mai fi bani lichizi, trebuie platit prin transfer care se va face tot prin CIP.
  Concluzia: Chinul va fi mai mare caci nu vei mai avea NIMIC daca nu vei avea CIP-ul prin care se platesc toate, inclusiv impozitele pe terenuri etc.

 4. MAGDA CHIRIAC spune:

  DACA DOMNU IMI VA DA PUTERE VOI BIRUII DACA NU VOI MURII IMI E TOT UNA DAR IMI ESTE MILA DE PARINTII CARE AU COPII DE CRESCUT INSA IMI PUN TOATA NADEJDEA IN DUMNEZEU EL LE STIE PE TOATE SI VA AVEA GRIJE DE TOTI PE ILIE DUMNEZEU LA HRANIT SI EL NE VA PURTA DE GRIJE IN TOATE VREMURILE INDIFERENT CE VA VENI CER PUTERE DE LA DUMNEZEU SA IES BIRUITOARE EU SI TOTI CEI CARE IL AVEM CA TATA PE DUMNEZEU EL ESTE NADEJDEA MEA SI A TUTUROR CE SE INCRED IN EL AMIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *