Părintele pustnic Proclu: “Antihristul s-a născut!”

pr-proclu-nicau

Am considerat util sa postez acest cuvant cutremurator al cunoscutului pustnic din muntii Neamtului, pe care l-am auzit sambata 28.02.2009 pe cand ma aflam in vizita la dansul impreuna cu niste frati: “Antihristul s-a nascut!

Nu o scriu pentru a arunca in deznadejde crestinii ci tocmai pentru a-i face sa caute nadejdea acolo unde trebuie: la Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Si mai spunea parintele ca toate cele descrise in Sfintele Scripturi trebuie sa se intample, ca trebuie sa refuzam orice act nou cu cip incorporat si ca inaltele fete bisericesti ce au urcat mult prea rapid treptele ierarhiei sunt mai mult decat suspecte.

Cuvintele pline de folos le veti putea urmari cat de curand pe un material filmat, deindata ce fratii ce il au vor ajunge intr-un loc in care vor avea acces la calculator si internet.

Dupa cum am constatat, de la o zi la alta Patriarhul si majoritatea celor ce-l inconjoara se indeparteaza tot mai mult de lumea monahala. Dar asta nu este totul, tabara “celor din Deal” urmand sa declanseze cat de curand prigoana impotriva tuturor celor ce cu pareri contrare.

Articol relatat de saccsiv.wordpress.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. FeraruMaria spune:

    Atit vroiam sá va multumesc ptr cuvinyele mult folositoate !!! Doamneajuta,,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *