Planul secret „Armageddon islamic”: Cum vrea ISIS să declanșeze sfârșitul lumii

Abu-Bakr-al-Baghda_3305093k

Liderul suprem al Statului Islamic, Abu Bakr al-Bagdadi

Un document secret al organizației jihadiste Statul Islamic, ajuns în mâna presei occidentale, relevă strategia pe care vrea să o adopte pentru a forța „sfârșitul lumii”, printr-un război nuclear.

Documentul provine din Pakistan și relevă planurile ambițioase ale grupului extremist. Intenția Statului Islamic este aceea de crea o nouă armată teroristă în Afghanistan și Pakistan, cu care să declanseze un război nuclear în India, un fel de Armageddon „care să declanșeze sfârșitul lumii”.

Documentul de 32 de pagini scris în limba urdu a fost obținut de American Media Institute (AMI) și cercetat în detaliu de USA Today. Planul secret a fost tradus de cercetătorul și traducătorul de la Harvard Mustafa Samdani. .

Documentul cu titlul „O scurtă istorie a Califatului Statul Islamic. Califatul după spusele Propetului,” urmărește să unifice zecile de facțiuni talibane și pakistaneze într-o singură armată a terorii. Luptătorii Al-Qaeda sunt chemați sub aceeași umbrelă, iar liderul SI este proclamat ca singurul lider adevărat al jihadiștilor.

“Califatul va supraviețui și va prospera atâta timp cât e nevoie pentru a prelua întreaga lume și decapita și ultimul rebel împotriva lui Allah”, se spune în textul analizat de trei ofițeri CIA.

În planul secret al jihadiștilor se vorbește de pregătirea iminentă a unui atac în India, fapt care va duce la o confruntare apocaliptică cu America. Războiul nuclear va degenera și acesta va fi „sfârșitul lumii” civilizate occidentale.

Articol relatat de portalul realitatea.net

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *