Povestea unei mame îndurerate. Află despre greșeala pe Facebook, care a făcut-o să-și piardă copilul!

1103

Greu de imaginat viața contemporană fără internet și în special fără rețelele de socializare. Timpul este tot mai grăbit, și noi odată cu el. Colegii de școală, rudele, prietenii sunt departe, poate peste hotare, și cu siguranță nu avem timp sau posibilitate să-i vizităm. Internetul este cel ce scurtează distanțele și economisește timp prețios în comunicarea cu cei dragi.

Cu toții ne-am obișnuit să utilizăm rețelele de comunicare, cea mai îndrăgită fiind, desigur: Facebook. Totul este foarte simplu: scrii mesaje celor dragi, ei îți răspund, încarci cele mai recente selfie-uri sau poze cu cei dragi, postezi articole interesante, dai like etc. Ne plac atât de mult aceste instrumente și le utilizăm cu atâta entuziasm, încât pierdem din vedere cel mai important lucru: securitatea noastră și a celor dragi.

În continuare veți găsi povestea teribilă a unei mame, pur și simplu distrusă de câteva click-uri date pe Facebook. Trebuie să aflăm ce s-a întâmplat și să tragem concluziile necesare din această lecție de viață. Trebuie să știm cum să ne protejăm pe noi înșine și pe cei dragi, mai ales când cei dragi sunt copiii noștri!

Ca mulți alții, această mamă era un utilizator înflăcărat al Facebook-ului: încărca poze, scria comentarii, citea articolele interesante postate de alții, nu refuza cererea de prietenie a nimănui…

Era o zi frumoasă de început de toamnă, o zi splendidă și de o importanță deosebită: prima zi de școală pentru fetița ei, care cu puțin timp în urmă împlinise 6 ani. Agitație, zumzăit, ghiozdane colorate, copii drăgălași, părinți emoționați și desigur multe poze!

După ce a terminat de sunat primul clopoțel, au mers acasă să sărbătorească fericitul eveniment și desigur să încarce pozele cele mai reușite pe Facebook: “Primul sunet al scumpei mele fetițe la Școala Primară…” (aici urma numele școlii). Comentariile din partea celor apropiați nu au întârziat să apară, toți fiind entuziasmați de frumusețea și emoțiile copilei.

Unul dintre “prietenii”, cărora mămica le-a dat accept fără să-i cunoască, nu a comentat nici o poză, cel puțin nu aici…

El avea alte planuri: făcând rost de poza tocmai uploadat-ă pe Facebook, a încărcat-o într-un catalog on-line expediind-o multor “oameni”, comentând astfel: “Carne proaspătă. Preț avantajos!”

Între timp, emoțiile primei zile de școală s-au risipit, viața a intrat în noul său flux și zilele se strecurau una după alta. Mama își lua copilul de la școală, mergeau prin parc spre casă, făceau împreună lecțiile… A venit însă ziua când mama nu și-a mai putut lua fiica de la școală, pur și simplu nu a găsit-o acolo!

Greu de imaginat unde se află copila, câte suferă, dar și ce se petrece în sufletul mamei acum. O fericire transformată în agonie din cauza unui click…

Datorită acțiunii prompte a Interpolului, fetița a fost găsită în viață și a fost înapoiată mamei sale.

Totuși urmele acestei experiențe terifiante nu vor mai putea fi șterse niciodată din memoria celor două suflete.

Cititi mai multe pe Perfect-ask.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *