PREOTUL (film subtitrat în limba română)

preotul-film

PREOTUL – film subtitrat in limba romana. Este un film regizat de rusul Vladimir Hotinenko. O poveste reală din timpul celui de-al doilea război mondial, care relatează masivele eforturi ale unui preot de a menţine pacea sufletească a enoriaşilor săi dintr-un sat leton, in timpul ocupaţiei naziste. Misiunea preotului: a supravieţui, a salva civilii si a păstra vie credinţa oamenilor. Vizionare placuta!

Partea 1

Partea 2

loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. George Bogdan spune:

    Un film plin de talc pentru generatiile urmatoare .Sper ca omenirea sa mai treaca prin cosmarul denumit bolsevism ateist care prigonea drept credinta crestina .Dumnezeu sa ne ajute !

    • Raul spune:

      Din pacate se va mai intampla pt ca asa este omenirea. De data asta ni se va interzice manifestarea credintei crestine in cel mai democratic mod posibil. Deja a inceput.In Europa suntem condusi de guverne ateiste care au inceput sa dea legi anti-Dumnezeu.Vor spune ca este ura sa mai acuzam pacate gen homosexualitate,pedofilie etc si trebuie sa.i acceptam ptk s.au nascut asa. Apoi sa numai vbm de Hristos pt ca ofensam alte religii(musulmanii din europa care tot ei i.au invitat aici)si multe alte aspecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *