Profeția Sfântului Nil Atonitul, despre Antihrist şi sfârşitul lumii

Sfantul Nil Athonitul

Pe la anul 1900, mergand spre jumatatea mileniului al optulea de la facerea lumii, acesta se va schimba si se va face de nerecunoscut.

Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu-se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap.

Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice, fiind inselati de Antihrist. Nu vor da respect parintilor si celor mai batrani, iar dragostea va pieri. Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga.

Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii. Curatia va pieri de la oameni si va stapani faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile. Pentru savarsirea acestor mari pacate, oamenii vor fi lipsiti de darul Sfantului Duh, pe care l-au primit la Sfantul Botez, precum si de mustrarea constiintei. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de preoti credinciosi si evlaviosi si va fi vai de crestinii care se vor afla in lume, caci isi vor pierde cu totul credinta, nevazand la nimeni lumina cunostintei.

Atunci se vor duce la locurile ascunse si sfinte (manastiri si schituri), ca sa gaseasca mangaiere sufletului de multele tulburari si ispite pe care le vor intampina zilnic; dar usurare nu vor gasi, caci peste tot vor fi piedici si sminteli. Si toate acestea se vor face pentru ca Antihrist va stapani peste tot, va domni in toata lumea, va face semne si minuni cu inselaciune si va insela pe oameni cu viclenie, ca sa nascoceasca si sa vorbeasca unul cu altul de la un capat al pamantului la celalalt (telefonul, radiotelefonul, televiziunea, n.n.). Atunci vor zbura prin aer ca pasarile (avioanele n.n.) si vor inota prin adancul marii ca si pestii (submarinele n.n.).

Si toate acestea le vor face oamenii, traind in tihna, necunoscand ca acestea sunt inselaciunile lui Antihrist. Si asa de mult va inainta stiinta vicleanului, ca sa insele prin nalucire pe oameni, pentru a nu mai crede in Dumnezeu Cel in Sfanta Treime inchinat.

Atunci, vazand Prea Bunul Dumnezeu pierzania neamului omenesc, va scurta zilele pentru cei putini care se vor mantui; ca se va sili Antihrist cu slugile sale sa insele – de va fi cu putinta -, si pe cei alesi. Atunci fara de veste va veni sabia cu doua taisuri si va omori pe inselatorul si pe cei ce-i slujesc lui.

Sfântul Nil Atonitul

loading...

De asemenea, ai putea dori...

3 răspunsuri

  1. COSTIN Paraschiv spune:

    Sa scris cu zeci de ani în urmă și sau petrecut multe și se vor petrece multe dar în timp lung .Este ceia ce se petrece chiar acum .Antihriști sînt destui .Cei ce cred că sînt credincioși nu știu multe adevăruri ,iar cei ce lea ascuns adevăruri,vor suferi .Minciuna este mare păcat .Chiar asta este mincinoșii sînt înpotriva lui DUMNEZEU deci anti hrist .Cutremur va fi în Țară din toamnă pînă prin februarie .Revolte spontane se vor petrece . Nelegiuiri sînt peste tot .

  2. COSTIN Paraschiv spune:

    DUH SFÎNT este peste tot permanent dar fiecare are acces este însoțit proporțional cu credința sa cu faptele lui cu cît la sută respectă cele 10 porunci.La noi in Țară vor fi ploi cu gheață și secetă pentru a nu rodi terenurile furate .Lîngă mulți drepți sînt și ilegali .

  3. unul spune:

    Nu exiata in Biblie ,, cat la suta ,, respecti din cele 1o porunci. Ai calcat una din porunci, nu sunt valibile nici cele 9 pe care le indepinesti. Dumnezeu este Sfant. Dumnezeu este Duh. Dumnezeu este Duhul Sfant. Exista un singur pacat care nu se iarta si acela este . necredinta . Minciuna, hotia, barfa , lacomia etc . nu sunt pacate ci faptele oamenilor necredinciosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *