Proorocie despre SFÂRȘITUL LUMII

sfarsitul lumii - apocalipsa

Din vedeniile Sfântului Nil Athonitul – Izvorâtorul de mir

Din cele ce se vor ivi pe la anii 1950 de la Hristos, am însemnat aici puţine. Vor fi de obşte în gurile tuturor, lucrările cele mai înfricoşate şi nimeni nu le va păzi: răpiri, nedreptate, zavistie, lux, desfrânare, neruşinare, iubire de sine, dărăpănarea averii şi a cinstei, ambiţia cea fără de nici un folos. Şi vai de acele locuri în care vor fi unele ca acestea, că nici pământul nu-şi va mai da roadele sale, cele hrănitoare (care satură).

Pe vremea aceea se vor arăta lucrurile lui Antihrist, ca iarba, primăvara, când începe a încolţi. Cinstea către cele sfinte va fi ca argintul cel spoit pe aramă, în vremea aceea mulţi se vor socoti drept învăţaţi, dar numai din gură; însă ploaia cea fierbinte, din focul învăţăturii celei sănătoase la unii din oameni, se va veşteji, căci, când colţul acestor buruieni (adică învăţăturile cele otrăvitoare ale lui Antihrist) se vor ivi, poate se va mai prelungi răul lumii, însă tot el va birui. Ţine minte cele ce ai auzit de la mine, vesteşte în lume pentru semnele sfârşitului lumii, când vor fi; şi chiar anotimpurile anului, cele patru, cu multă prefacere se vor schimba (aici zice despre timpul lui Antihrist, despre cei trei ani şi jumătate).

Putem observa că anotimpurile au început să fie date peste cap în întreaga lume (n. ed.).

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Ana-Maria S spune:

    „Fie ca Europa sa se reboteze si sa se intoarca spre Hristos. Sa pomeneasca pe prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu si pe cei 12 mari apostoli, iar solzii de pe ochii ei vor cadea. Si va fi din nou frumoasa precum era in urma cu o mie de ani, Europa ortodoxa a lui Hristos. Si va fi fericita, iar noi impreuna cu ea”.- Sf. Nicolae Velimirovici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *