Sucul antidepresie, băutura-minune care-ți redă pofta de viață

pahar-de-suc-galben

Cu siguranță, în viața fiecăreia dintre noi există perioade în care ne simțim copleșite, în care credem că toate problemele lumii apasă pe umerii noștri și din care ne temem că nu vom mai ieși. Zilele în care suntem anxioase sau depresive sunt, fără doar și poate, printre cele mai dificile din viața noastră.

Cum prepari sucul antidepresie

Pentru prepararea acestei băuturi, ai nevoie de o pară mare, o portocală mare, un ananas mic și un vârf de cuțit de turmeric. Pentru început, îndepărtează cojile tuturor celor trei fructe și introdu-le în blender. Când sunt aproape pasate, adaugă aproximativ o jumătate de ceașcă de apă pentru a dilua băutura. Amestecă ușor, apoi adaugă turmericul, amestecând din nou pentru a-l încorpora.

Sucul antidepresie se consumă imediat pentru a evita oxidarea și pentru a beneficia de toate beneficiile lui. Bea cel puțin un pahar zilnic în perioadele în care ești depresivă sau anxioasă și de 3-4 ori pe săptămână pentru detoxifiere.

Depresia este o afecțiune care nu trebuie neglijată, întrucât se poate adânci. Indiferent de forma sub care se prezintă, mai ușoară sau mai gravă, ea poate fi tratată în cabinetele de psihoterapie. În același timp, însă, este foarte important să te ajuți și singură. Consumul sucului antidepresie despre care ți-am vorbit în rândurile de mai sus este un început bun și este garantul cel uțin al unei ameliorări a stării depresive.

Articol relatat de portalul avantaje.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *