Un bărbat și o femeie, crescuți de cupluri lesbiene, aruncă în aer comunitatea homosexuală

dezvaluiri-socante-un-barbat-si-o-femeie-crescuti-de-cupluri-lesbiene-arunca-in-aer-comunitatea-gay

Robert Oscar Lopez este un profesor din California crescut de către mama şi partenera ei lesbiană. Lopez a decis să vorbească în public despre această experienţă în 2012, când a scris comentariul „Crescând cu două mame”. Reacţiile organizaţiilor pro-homosexuale au fost furibunde, acestea acuzându-l că este „homofob”.

Lopez, care este la rândul său tată a doi copii, nu s-a dat bătut. Acesta a continuat să vorbească despre experienţa sa, încercând să convingă opinia publică de faptul că părinţii naturali nu pot fi compensaţi.

„În anii ‘90 preşedinte a fost Clinton şi Războiul Rece a luat sfîrşit. A fost un deceniu interesant. Oamenii au început să simtă că inhibiţiile deceniilor precedente s-au dizolvat. În consecinţă, ei au început să experimenteze tot felul de excese sociale. Familiile curcubeu au fost unul dintre aceste excese sociale. De atunci încoace, familiile curcubeu au devenit o industrie masivă, în care tot ce e legat de procreație şi de creşterea copiilor a devenit o marfă – materialul genetic al bărbatului, ovulele femeii, pîntecele femeilor, copiii fabricaţi pentru a fi cumpăraţi ori vînduţi”, a spus el.

Într-o intervenţie din 2013, făcută în clădirea capitoliului din Minnesota, Lopez afirma că activiştii pro homosexuali nu le dau voie copiilor crescuţi de către cupluri unisex să vorbească despre experienţa lor.

Află mai multe despre cazul lui aici: http://www.activenews.ro/externe/SUA-Un-barbat-crescut-de-doua-lesbiene-ia-pozitie-impotriva-casatoriilor-unisex-Familiile-gay-au-devenit-o-INDUSTRIE-masiva.-Copiii-se-fabrica-pentru-a-fi-vanduti-sau-cumparati-123861

Un alt caz interesant este cel almericancei Heather Barwick.

Heather Barwick, o femeie crescută de o mamă lesbiană și partenera ei, a scris un mesaj comunității homosexuale în care se pronunță împotriva căsătoriei între persoane de același sex, informează Yahoo.

În eseul, „Dragă comunitate gay, copiii voștri suferă„, Heather Barwick afirmă că propria experiență, crescută fără tată, o face să fie împotriva căsătoriei homosexuale.

Ea însăși mamă a patru copii, Barwick a publicat eseul său în The Federalist: „Vă scriu pentru că am decis ‘să ies din dulap’: nu susțin căsătoria între persoane de același sex. Dar poate că nu e pentru motivele pe care le credeți voi. Nu sunt împotrivă pentru că sunteți gay. Vă iubesc foarte mult. Însă e vorba de însăși natura relației între persoane de același sex”.

„Căsătoria între persoane de același sex sustrage copilului posibilitatea de a avea o mamă și un tată, în timp ce îi spune că acest aspect nu contează. Că e totul la fel. Dar nu este. Mulți dintre noi, mulți dintre copiii voștri sunt în suferință. Absența tatălui meu din viața mea a creat un gol imens. În fiecare zi tânjeam după el. O iubeam pe partenera mamei mele, dar încă o mamă nu a putut să-l înlocuiască pe tatăl pierdut”, a scris ea.

Cum era de așteptat, instituțiile care susțin căsătoria homosexuală afirmă că argumentele ei nu sunt valide, pentru că suferința ei nu este relevantă în ceea ce privește drepturile civile ale persoanelor gay. (Nota noastră: cu alte cuvinte drepturile homosexualilor primează în fața suferinței și traumei copiilor. Frumos argument! )

Află mai multe despre cazul ei aici: http://www.activenews.ro/prima-pagina/O-femeie-crescuta-de-doua-lesbiene-a-scris-Americii-Inca-o-mama-nu-a-putut-sa-l-inlocuiasca-pe-tatal-pierdut.-Nu-sustin-casatoria-gay-102095

Nota noastră: E bine să cunoaștem aceste lucruri pentru că, nu peste mult timp, se va încerca legalizarea adopțiilor de copii pentru cuplurile homosexuale și în România…

Sursa: cunoastelumea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *