Cea mai cumplită cauză a morții în Anglia. Josnic, locul 1 în Europa

Copil-care-plange

Cancerul, bolile cardio-vasculare, diabetul, violenţa, infracţionalitatea, accidentele de maşină sau de muncă, dezastrele naturale, incendiile, inundaţiile, cutremurele, toate acestea însumate, cu greu pot să realizeze tot atâtea morţi cât face bisturiul medicilor ucigaşi din clinicile de avorturi din Marea Britanie.

Un raport recent al Biroului pentru Statistici Naţionale din Marea Britanie arată că mai mult de un sfert din oamenii care mor în Anglia sunt ucişi prin avort, relatează christianpost.com. Raportul arată situaţia din anul 2010, când s-a făcut statistica pentru toate morţile din ţară.

Raportul analizează două tipologii: cauze majore ale morţii şi morţi din cauze externe. Aşadar, raportul arată că 493,242 de decese în Angila au avut loc în 2010 din alte cause decât avortul. Între aceştia sunt 224 de copii care au murit înainte sau în timpul naşterii. Cifra care înspăimântă pe creştini este aceea că 189,574 de copii au fost ucişi prin avort în 2010.

Aşadar 682,816 de oameni au murit în 2010, dintre care 27% au fost ucişi prin avort. Recent, guvernul britanic a propus o iniţiativă prin care să se limiteze acest număr de avorturi în ţară, şi s-a limitat vârsta copilului care poate fi ucis, de la 24 de săptămâni la 12 săptămâni.

Raportul arată că în Anglia, cea mai gravă cauză a morţii unui om, cea mai letală boală, cel mai mare pericol la adresa vieţii este uciderea voluntară de către părinţii persoanei respective. Cancerul, bolile cardio-vasculare, diabetul, violenţa, infracţionalitatea, accidentele de maşină sau de muncă, dezastrele naturale, incendiile, inundaţiile, cutremurele, toate acestea însumate, cu greu pot să realizeze tot atâtea morţi cât face bisturiul medicilor ucigaşi din clinicile de avorturi din Marea Britanie.

În timp ce societatea se dă de ceasul morţii infuzând tot felul de scenarii de conspiraţii alimentare, media este focalizată pe factori ridicoli de deces. În tot acest timp, cea mai mare cauză a morţii, a se citi cel mai mare criminal din Marea Britanie şi nu numai este avortul, practicat sub pretexte medicale sau economice de cadre medicale criminale în complicitate cu părinţii pruncilor ucişi.

Ceea ce este clar este faptul că justiţia occidentală este compromisă definitiv condamnând la închisoare pe viaţă persoane care ucid un om sa doi, în timp ce în clinicile mute din ţară se ucid 200.000 de oameni pe ani, măcelăriţi de cultura morţii. De pr. Ioan Valentin Istrati – Doxologia

Articol relatat de portalul frontpress.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *