ȘOCANT! Fetița care nu primește lapte că nu are… CIP

Fetita CIP RFID

Asta ne asteaptă în viitorul apropiat, dacă nu luăm măsuri din timp. Vă rugăm să răspândiți…

Un videoclip socant face furori pe internet. Ne prezinta imagini din viitorul nu foarte indepartat. O fetita de cativa anisori merge la magazin cu banii in buzunar sa cumpere lapte, dar in urma verificarii vanzatoarea constata ca nu are cip R.F.I.D. si o refuza. Daca nu vom lua masuri din timp, asa va arata soarta celor care refuza pecetea fiarei.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

6 răspunsuri

 1. stefan stefan spune:

  Fratilor cu cat facem mai multa galagie pe tema asta cu atat gtrabesc ei implementarea. SUNTEM NISTE APUCATI FARA DISCERNAMANT DUHOVNICESC DACA FACEM ASTA. MAI BINE vorbim de faptul ca ortodoxia e…. sa nu zic cum azi. Si noi ne dam mai apologeti.

 2. anonin spune:

  nu e nici o pecete…. praf in ochi si cu pecetile, semnele si insemnele.. este un simplu cip … de credinta te lepezi in alte moduri decat prin simplul cip….

  • Gavrila Stetco spune:

   Nu-i praf in ochi, poate nu stii ca cipurile rfid functioneaza pe baza de unde radio. Aceste unde radio interfereaza cu undele cerebrale ale creierului si te transforma din om liber intr-un robotel teleghidat si vei face ce vor ei.Dintr-o fiinta liber cugetatoare te vei transforma intr-o planta teleghidata, nu vei crede nu vei avea opini politice vei merge la munca pentru ei !

  • MELANIA spune:

   pt anonin este coment.si se scrie anonim

 3. lilianna16 spune:

  Ai dreptate, Gavrila Stetco!

 4. Mircea T spune:

  Cipul da de gandit daca se face referire la Apocalipsa, unde se spune ca nimeni nu va cumpara si vinde daca nu va avea semnul fiarei pe frunte si pe mana, adica acolo unde se pune chipul creat azi. Cipul este periculos pentru ca informatii vitale despre tine ajung la oameni fara scrupule care te pot santaja. Cipul este periculos pentru ca daca va contine toti banii tai (fara ca sa mai existe bancnote de pus „la ciorap”) cei de sus iti pot goli pusculita de la distanta daca nu faci sluj cum le place lor. Cipul se intentionaza sa fie dotat si cu ceva care sa te faca sa te simti neplacut daca cei de sus vor asta (inca nu au reusit…).
  Dar, sigur, inca nu se stie controla creierul, sunt manipulari. Undele radio emise de microcip nu se stie cum sa fie codificate ca sa controleze creierul.
  De asemenea, puterea lor este foarte redusa si sunt emise doar foarte rar, nu tot timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *