O icoană a Maicii Domnului SE ÎNCĂLZEȘTE în timpul rugăciunii. FOTO+VIDEO

copie icoana maicii domnului de la iveron minuni calda 1

În 2015, în Georgia a fost pictata o copie a Icoanei Maicii Domnului de la Iveron. Cei care o detineau (regizorul Zurab Shioshvili si muzicianul Giorgi Cholokava) au vizitat Țara Sfântă și Muntele Athos, purtand icoana la ei. Icoana, insa, la scurt timp, a inceput sa faca adevarate minuni, ajungand astazi sa fie numita „Imparateasa, aducatoare de bucurie”, informeaza in premiera Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®.

Astfel, în Mănăstirea Ispitirii, din deșertul Iudeii, la nord-vest de Ierihon, construita pe locul unde diavolul L-a ispitit pe Domnul nostru Iisus Hristos, o minune puternica s-a intamplat: icoana a inceput sa se incalzeasca foarte tare, emanand o căldură puternică, iar piatra pe care Domnul S-a rugat, de asemenea, a inceput sa se incinga puternic, conform mass-mediei georgiene (SMI).

Shioshvili a dus icoana imediat reprezentantilor Bisericii Ortodoxe Georgiene și a povestit toate evenimentele care au avut loc in legatura cu aceasta, motiv pentru care Patriarhul Ilia al II-lea (foto: inchinandu-se in fata ei) a ajuns sa numeasca icoana, astazi, „Imparateasa, aducatoare de bucurie”.

copie icoana maicii domnului de la iveron minuni calda 2

Icoana se simte intotdeauna calda la atingerea cu mana, iar atunci cand se fac rugaciuni calde și fierbinti înaintea ei, se incalzeste din ce in ce mai tare: caldura devine simtita chiar si atunci când credinciosii se apropie aplecandu-se pentru a o săruta, mai noteaza mass-media georgiana.

In acest moment, se discuta unde urmeaza sa ramana permanent icoana, iar pe o pagina speciala de Facebook sunt raportate informatii si minuni legate de aceasta.

Miracolul cel mai mare ramane, insa, faptul ca icoana este atat de calda, permanent, incat „ai zice ca este vorba despre o persoana vie”. Cei mai multi oameni care raporteaza ca au trait minuni, dupa ce s-au rugat in fata icoanei, vorbesc despre gasirea unui loc de munca sau despre fericirea adusa in familie, mai informeaza Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *